Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Βρήκε ηγέτη ο ΠΑΟ: Αυτός τον αλλάζει επίπεδο - "Μεταγραφάρα" Μπόλονι - Δίδυμο για... όργια!
| 2020-12-12 22:30:00

Βρήκε ηγέτη ο ΠΑΟ: Αυτός τον αλλάζει επίπεδο - "Μεταγραφάρα" Μπόλονι - Δίδυμο για... όργια!

του Νίκου Στεργίου
Βρήκε ηγέτη ο ΠΑΟ: Αυτός τον αλλάζει επίπεδο - "Μεταγραφάρα" Μπόλονι - Δίδυμο για... όργια!

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Η ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκε και κόντρα στον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, καθώς οι Πράσινοι πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη (2-0), την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να τρελάνει με την απόδοσή του κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, που τον βάζει ακόμα πιο... ζεστά στο παιχνίδι για μια θέση στην πρώτη πεντάδα και στην Ευρώπη.

Φυσικά, για να φτάσει το Τριφύλλι σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα έπρεπε να παίξουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, με πρώτο και κύριο, την αγωνιστική άνοδο του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός άσος έχει επιστρέψει για τα καλά στους αγώνες του Παναθηναϊκού, δείχνοντας με την απλότητα και την ποιότητά του, το πόσο έλειψε το προηγούμενο διάστημα στους Πράσινους.

Ο Βιγιαφάνιες δεν έχει άδικα την ταμπέλα του ηγέτη, καθώς μπορεί να συμπεριφερθεί μέσα στο γήπεδο σαν τέτοιος, παίρνοντας την ομάδα από το χεράκι, ειδικά από τότε που επανήλθε στα γήπεδα.

Μια απλή μπαλιά, μια τρομερή κάθετη, μια έμπνευση της στιγμής ήταν αυτα που έλειπαν από τον Παναθηναϊκό και ο "Βίγια" μπορεί να τα προσφέρει, έχοντας μάλιστα και άξιο συμπαραστάτη τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν σκιά του εαυτού του επί εποχής Πογιάτος, όμως με την έλευση του Λάζλο Μπόλονι, έχει ανεβάσει κατά πολύ την αποδοσή του και οι εμφανίσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα τον νωθρό παίκτη που έβλεπαν οι φίλοι του Τριφυλλιού λίγους μήνες πριν.

Με το εξαιρετικό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ με αυτό το απίθανο "τσίμπημα" της μπάλας, ο Αϊτόρ επιβεβαίωσε την ποιότητά του και απέδειξε ότι όταν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να ανεβάσει πολύ το επίπεδο του Παναθηναϊκού, φτιάχνοντας ένα φοβερό δίδυμο στα άκρα με τον Βιγιαφάνιες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαν άλλος... Ζοτς ο Βόβορας - Απίστευτο αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα από Ζαλγκίρις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags