Facebook Pixel Ματιέ Βαλμπουενά: Πήρε θέση για τον Βίλας Μπόας
| 2020-12-18 12:55:00

Τρελό κράξιμο Βαλμπουενά για τον προπονητή: "Κακό παράδειγμα η αντίδρασή του" - Ξεφτίλα!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Βαλμπουενά για τον προπονητή: "Κακό παράδειγμα η αντίδρασή του" - Ξεφτίλα!

Ματιέ Βαλμπουενά: Πήρε θέση στο επεισόδιο που είχε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας με δημοσιογράφο της εφημερίδας «La Provence», ως σχολιαστής, στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC (Radio Monte-Carlo), υποστηρίζοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής με αυτόν τον τρόπο, προφανώς δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για τους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Όπως είναι γνωστό ο Αντρέ Βίλας Μπόας την Τετάρτη, μετά την ήττα (2-1) της Μαρσέιγ από την Ρεν είχε μια φιλονικία με δημοσιογράφο από τη «La Provence». 

Μια διαμάχη για ένα άρθρο σχετικά με την πορεία στο Champions League που δημοσιεύθηκε πριν από μια εβδομάδα και ο Μπόας θεώρησε προσωπική επίθεση. 

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, η διαμάχη συνεχίστηκε σε έντονο ύφος για λίγα λεπτά.

«Πρέπει να ξέρεις μέχρι που θα φτάσεις. Ακόμα κι αν έχεις θυμό ως προπονητής, όταν εμφανίζεσαι σε συνέντευξη τύπου, δεν μπορείς να απειλείς έναν δημοσιογράφο. Εάν ήθελες να τον συναντήσεις, γνωρίσεις καλά ότι έρχεται συχνά στο γήπεδο ή στο κέντρο προπόνησης», ανέφερε ο 35χρονος Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού. 

«Αυτός είναι ο αρχηγός, όταν είναι νευρικός και ανυπόμονος και θυμωμένος για οτιδήποτε, μπορεί να το μεταβιβάσει στους παίκτες του, στα αποδυτήρια. Δεν μπορείς να έχεις αυτή τη στάση, πιστεύαμε ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι πολύ ήρεμος, αλλά είναι μια ψεύτικη ηρεμία», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ, ο οποίος  αντιμετώπισε τον Πορτογάλο προπονητή όταν ήταν στη Ζενίθ και εκείνος στη Ντιναμό Μόσχας.

Χθες το απόγευμα, η UJSF (ένωση αθλητικών δημοσιογράφων στη Γαλλία) επιβεβαίωσε την «ανεπιφύλακτη υποστήριξή της προς τον δημοσιογράφο και στη La Provence».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags