Facebook Pixel Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Έχασε ένα "μηχανάκι" ο Ολυμπιακός
| 2020-12-30 13:51:00

Έχασε το "μηχανάκι" ο Ολυμπιακός! "Κλαίει" με μαύρο δάκρυ ο Μαρτίνς - Τη... γλίτωσε ο Χολέμπας!

του Γιώργου Κτενά
Έχασε το "μηχανάκι" ο Ολυμπιακός! "Κλαίει" με μαύρο δάκρυ ο Μαρτίνς - Τη... γλίτωσε ο Χολέμπας!

Ολυμπιακός: Με τον Κώστα Ζάγκα επικοινώνησε το sportdog για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς ο καλός συνάδελφος γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία του Μολδαβού αριστερού μπακ, τον χαρακτήρισε μηχανάκι που σκίζεται στο γήπεδο, ενώ σχολίασε ότι θα μπορούσε να αφήσει άμεσα τον Χολέμπας στον πάγκο.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο παίκτης χάνεται για τον Ολυμπιακό, μιας και παρουσιάζεται να συμφώνησε με την Πόρτο.

"Καλός παίκτης, έχει δικαιώματα και η Πόρτο γι' αυτόν. Ήταν στους μικρούς της και έχει διατηρήσει κάποια δικαιώματα για πιθανή μεταγραφή του", σχολίασε αρχικά στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στην Πάσος ξεχωρίζει, είναι εργαλείο. 23 ετών, διεθνής Μολδαβός. Μαχητικός, παθασμένος. Στην Πάσος παίρνει πρωτοβουλίες, ανεβαίνει έχει καλή σέντρα. Δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε άλλη θέση, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα η θέση του εκείνη του αριστερού μπακ".



Τι υπάρχει στον πορτογαλικό Τύπο για την περίπτωσή του;

"Είχα διαβάσει ότι ζητάει 3-3,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Νομίζω ότι είναι μεγάλο αυτό το ποσό για τον Ρέαμπσιουκ. Αλλά η Πάσος βέβαια βγάζει παικτάκια και τα πουλάει διαρκώς".

"Άνετα αντί του Χολέμπας"

Είναι παίκτης που μπορεί να έρθει να πάρει φανέλα βασικού;

"Ανάλογα με τον ανταγωνισμό που θα βρει. Σε σχέση με τον Χολέμπας έρχεται και παίζει, ναι. Είναι μηχανάκι, σκίζεται στο γήπεδο. Αλλά αλλιώς φαίνεται σε μικρομεσαία ομάδα και αλλιώς σε μια κορυφαία ομάδα. Είχε φανεί από πέρσι, τότε είχε κάνει το ξεπέταγμα. Στην πρώτη ομάδα της Πόρτο δεν έχει παίξει ποτέ. Και αμυντικά είναι αξιόπιστος". 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags