Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Λάθος η πώληση Σφιντέρσκι χωρίς πλάνο"
| 2021-01-19 17:38:00

"Ρουκέτες" Αποστολίδη για ΠΑΟΚ - "Πουλάμε και βλέπουμε μετά..."

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Αποστολίδη για ΠΑΟΚ - "Πουλάμε και βλέπουμε μετά..."

ΠΑΟΚ: Ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε πως ενεδεχόμενη παραχώρηση του Κάρολ Σφιντέρσκι θα είναι λάθος κίνηση εάν γίνετια ευκαιριακά και όχι με βάση τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Για την αίσθηση που του δημιουργεί η πιθανή πώληση Σφιντέρσκι:

«Με την αλλαγή προπονητή, την έλευση του Γκαρσια και το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται φαίνεται πως μάλλον και εκτός απροόπτου είναι του Ολυμπιακού, νομίζω η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για τον ΠΑΟΚ. Μια χρονιά πρακτικής εκπαίδευσης του Γκαρσία στη μεγάλη κατηγορία και να μάθει την ομάδα. Αν υπολογίσουμε και τα δεδομένα της Ευρώπης πως οι άλλες ομάδες εκτός του Πρωταθλητή που θα παίξει στο CHL θα παίξουν στο Europa Conference League, είναι χρονιά προσαρμογής. Μετά την έλευση του Γκαρσία η ομάδα, ο Ρέμπε με τη διοίκηση, έχουν κάνει σχέδιο ως το τέλος της σεζόν, αν όχι της επόμενης, έναν ρεαλιστικό προγραμματισμό. Αν η ενδεχόμενη πώληση του Σβιντέρσκι εμπίπτει σε τέτοιον σχεδιασμό, το γνωρίζουν όσοι είναι μέσα στην ομάδα και ο Γκαρσία. Τότε ναι να δοθεί. Αν όχι και κινείται στη λογική του πουλάμε και βλέπουμε τι κάνουμε μετά, είναι λάθος. 

Με τον Σφιντέρσκι και τον Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ έχει δύο πολύ καλούς φορ με διαφορετικά στοιχεία. Σε μια σεζόν με διαφορετικά παιχνίδια διαφορετικής υφής είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ. Να δώσει τον έναν εκ των δύο, ενώ έχει δανεικό τον Κρμέντσικ νομίζω θα είναι λάθος. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στον Σφιντέρσκι. Είναι γκολτζής, είναι λίγο τσαπατσούλης, αλλά δεν έχεις την πολυτέλεια να τον δώσεις, εκτός αν στο πρόγραμμα υπάρχει λύση για τώρα ή κυρίως για το καλοκαίρι και μετά που πρέπει να προγραμματίσεις ρεαλιστικά στόχο πρωταθλήματος. Οτιδήποτε γίνεται στην ΠΑΕ, αγωνιστικά και μη, με βάση μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό, είναι σωστό».

Για το ότι οι σχεδιασμοί γίνονται στην αρχή της σεζόν:

«Σ’ αυτή τη φάση είναι λάθος να δοθεί ο Σφιντέρσκι αν δεν υπάρχει σχέδιο αντικατάστασής του. Και τώρα και για του χρόνου και μετά. Το γνωρίζει η διοίκηση, υποθέτω και ο Ρέμπε σίγουρα και ο Γκαρσία θα πρέπει να το γνωρίζει».

Για το αν υπάρχει σχέδιο στον ΠΑΟΚ:

«Απ’ όσο βλέπω τις κινήσεις δεν υπάρχει σχέδιο για μια διετία. Δεν μιλάω για τον επόμενο μήνα. Διατηρώ επιφυλάξεις γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Απ’ όσα βλέπω σαν βετεράνος και φίλαθλος δεν υπάρχει. Πρέπει να υπάρχει γιατί ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις να κυριαρχήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags