Facebook Pixel Sportdog.gr | Η "κάψα" του Ολυμπιακού - Τελειωμένος στην ομάδα του - Ξεκινάει από 2,5 εκατ. - Απίθανη μεταγραφή!
| 2021-01-22 12:25:00

Η "κάψα" του Ολυμπιακού - Τελειωμένος στην ομάδα του - Ξεκινάει από 2,5 εκατ. - Απίθανη μεταγραφή!

BoxtoBox
Η "κάψα" του Ολυμπιακού - Τελειωμένος στην ομάδα του - Ξεκινάει από 2,5 εκατ. - Απίθανη μεταγραφή!

Ολυμπιακός: Ας αρχίσουμε από το βασικό: σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ μη λες, ποτέ. Και ποτέ μη λες: αποκλείεται. Αφού το ξεκαθαρίσαμε, πάμε παρακάτω. Εδώ και μέρες είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να ψάχνει στην αγορά έναν εξτρέμ και έναν δεξιό μπακ. Αυτό που ξέρω είναι πως, όντως, αυτιά και μάτια είναι ανοιχτά στην αγορά. Κι αν έπρεπε να διαλέξει κάτι από τα δύο ο Ολυμπιακός αυτό θα ήταν έναν διαφορετικό δεξιό μπακ, η... κάψα δεν είναι για εξτρέμ.

Ένα από τα δεξιά μπακ που έχει γραφτεί κατά κόρον τα τελευταία 24ωρα είναι ο Στέφαν Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ. Να θυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που συνδέεται με τους Πειραιώτες. Γενικώς υπάρχει καλή γνώμη για τον παίκτη, αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Σ' αυτό το τάιμινγκ ο 28χρονος Σκοπιανός (ή βορειομακεδόνας) δεν φαίνεται ν' αποτελεί προτεραιότητα. Κάθε άλλο. Και η εξήγηση είναι απλή. Ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος με τη Σπόρτινγκ. Είναι... ξένο σώμα, στη μαύρη της λίστα. Αν λοιπόν λέμε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο απ' αυτούς που έχει, θα πάει σ' έναν παντελώς ανέτοιμο παίκτη; Καταλαβαίνουμε λοιπόν την αντίφαση και το πρόβλημα που υπάρχει.

Ο Ριστόφσκι, όπως μεταφέρθηκε από την Πορτογαλία, ουσιαστικά αυτο-προτάθηκε στον Ολυμπιακό και του είπαν: θα σας ειδοποιήσουμε αν... Επίσης, η Σπόρτινγκ σε πρώτη φάση ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν θέλει να τον δανείσει αλλά τον πουλάει με τιμή εκκίνησης τα 2,5 εκατ.ευρώ. Προφανώς θα πέσει αφού είναι εκτός των πλάνων της και προφανώς, αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει, τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, θα συζητήσει και δανεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαμ και μπουμ! Διπλό χτύπημα στον Ολυμπιακό - Έτσι γίνεται πανίσχυρος - Κάντε απονομή από τώρα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags