Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Στρατηγός αστυνομίας: "Ποιον πυροβολείς; - Φταίνε οι ΠΑΕ! Γιατί τους έχουν στην ασφάλεια της ομάδας;"
| 2021-01-22 17:03:00

Στρατηγός αστυνομίας: "Ποιον πυροβολείς; Φταίνε οι ΠΑΕ! Γιατί τους έχουν στην ασφάλεια της ομάδας;"

Sportdog Team
Στρατηγός αστυνομίας: "Ποιον πυροβολείς; Φταίνε οι ΠΑΕ! Γιατί τους έχουν στην ασφάλεια της ομάδας;"

Άρης – ΠΑΟΚ: Σε οπαδικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο στρατηγός της αστυνομίας,  Βασίλης Μωυσίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το τι μέλλει γενέσθαι με τους οπαδούς, ενώ αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έχουν τέτοιους ανθρώπους διάφορες ΠΑΕ!

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι δράστες ήταν δύο άνδρες-οπαδοί του Άρη με τον ένα εξ αυτών μάλιστα να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε ο τραυματισμός των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ στα κάτω άκρα τους, ενώ υπήρξαν και φθορές σε παρακείμενο κατάστημα.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι ότι ο δράστης που έβγαλε όπλο δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της Super League. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες, βρισκόταν και στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε για το περιστατικό ο στρατηγός της αστυνομίας:

«Δυστυχώς συνέβη. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Κάποιοι άνθρωποι πυροβολούσαν μέσα στο κέντρο της πόλης. Φανταστείτε να εξοστρακιζόταν μια. Τι θα γινόταν;  Οι ΠΑΕ έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και πρέπει να πάρουν μέτρα. Νομίζω θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να εξετάσουν πώς παίρνουν άδεια όσοι είναι στη φύλαξη. Ποιον πυροβολείς; Δεν με νοιάζει ποια είναι η ομάδα. Δεν με νοιάζει αυτό. Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υπάρχει και να είναι στην ασφάλεια κάποιας ομάδας. Ας αναθεωρήσουμε πολλά σαν άνθρωποι. Να θυμίσω ότι κάποιοι τραμπούκοι έχουν βραβευτεί για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Σαφώς και είναι μεγάλη η ευθύνη των ΠΑΕ ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags