Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Δικαίωση Μαρτίνς - Δεν ξεχνάει την Τούμπα ο Μαρινάκης…
| 2021-01-24 18:58:00

Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Δικαίωση Μαρτίνς - Δεν ξεχνάει την Τούμπα ο Μαρινάκης…

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Δικαίωση Μαρτίνς - Δεν ξεχνάει την Τούμπα ο Μαρινάκης…

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία του παιχνίδια, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ολυμπιακός έκανε τη… δουλειά στο Περιστέρι, πήρε τη νίκη με 1-0 και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες πηγαίνουν πλέον στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη χωρίς άγχος, ενώ θα απολαύσουν ήσυχα τη «μάχη» των Δικεφάλων στην Τούμπα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως απειλήθηκαν ελάχιστα από τον Ατρόμητο, ενώ θα μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών τους. Γι’ αυτό και είχε παράπονα ο Πέδρο Μαρτίνς για τα τελειώματα των φάσεων, αν και ο Πορτογάλος (από όσα είδαμε στο χορτάρι) φοβήθηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τον αντίπαλό του. Κατέβασε την ομάδα του με τρία χαφ και μέχρι να γίνει το 0-1 και να υποχρεωθούν οι γηπεδούχοι να βγουν από την εστία τους, είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία.

Ο Ματίε Βαλμπουενά ήταν σε κακή ημέρα, ο Ελ Αραμπί δεν έκανε γκολ τη μεγάλη φάση που του παρουσιάστηκε, ενώ στα χαφ ο Μπουχαλάκης ήταν σε κακή μέρα. Ο Έλληνας άσος ήταν από τους χειρότερους του πρώτου μέρους και με τον Ατρόμητο να περιμένει πολλά μέτρα πίσω από τη σέντρα, φαινόταν περισσότερο να καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού, παρά να τη βοηθάει. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό αν το ημίχρονο έληγε χωρίς σκορ, να αποχωρούσε για να μπει στη θέση του ο Φορτούνης. Ωστόσο, ο «Μπούχα» με μία απίθανη μπαλιά έφτιαξε το 0-1 και… έβγαλε τα λεφτά του!

Από εκεί και πέρα, στα πρόσωπα που ξεχώρισαν φυσικά ήταν ο Μπρούμα, ο οποίος με… φόρα από το Κύπελλο, απέδειξε πως είναι παίκτης για βασική ενδεκάδα. Είναι ένας εξτρέμ που ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες και ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Μαρτίνς, που θέλει από τους ακραίους του να γίνονται δεύτεροι επιθετικοί. Αυτό το κάνει τέλεια και ίσως οι τελευταίες εμφανίσεις του αλλάξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο κόουτς των Πειραιωτών άλλωστε θέλει εξτρέμ μόνο αν μπορεί να κάνει τη διαφορά και αν δεν βρει κάποιον καλύτερο από αυτούς που έχει, τότε δεν θα πάει στις λίγες μέρες που απομένουν.

Θετική ήταν και η παρουσία των Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσου, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ βοήθησαν και με κάποια ανεβάσματά τους. Ειδικά ο Έλληνας άσος δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του, που τον εμπιστεύτηκε στα δεξιά της άμυνας για δεύτερο σερί ματς και τα πήγε εξαιρετικά. Το πιθανότερο πλέον είναι να μην γίνει κίνηση για δεξί μπακ και οι Πειραιώτες να συνεχίσουν με τους Ραφίνια, Ανδρούτσο και Ντρέγκερ.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ δύσκολο διπλό και πλέον πηγαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη με καλή ψυχολογία και χωρίς άγχος. Το παιχνίδι αυτό ωστόσο είναι πολύ σημαντικό, ειδικά με τα όσα έγιναν στην Τούμπα πριν μία εβδομάδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία πρώτος και στη συνέχεια ολόκληρος ο οργανισμός του Δικεφάλου αμφισβήτησε ανοιχτά την υπεροχή των Ερυθρολεύκων στο φετινό πρωτάθλημα και στο Λιμάνι δεν το έχουν ξεχάσει. Ειδικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης…
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη κίνηση Μαρτίνς - Μεταγραφή από το... πουθενά - Τεράστια ανατροπή με τον "τελειωμένο"!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags