Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέος… Φορτούνης, αυτός "τρέλανε" τον Μαρτίνς - Φταίει το… σκυλί του Μπόλονι - Χαμός με Λάζαρο!
| 2021-02-03 19:17:00

Νέος… Φορτούνης, αυτός "τρέλανε" τον Μαρτίνς - Φταίει το… σκυλί του Μπόλονι - Χαμός με Λάζαρο!

Του Αδέσποτου
Νέος… Φορτούνης, αυτός "τρέλανε" τον Μαρτίνς - Φταίει το… σκυλί του Μπόλονι - Χαμός με Λάζαρο!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν υπήρξε αναφορά στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, στην… κόντρα του Χριστοδουλόπουλου με τον Κάναντι στο Περιστέρι, αλλά και σε όσα απίθανα ακούγονται στο Κορωπί για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα παρακάτω:

* Ο Ελ Αραμπί είχε μέχρι το καλοκαίρι το πιο ακριβό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μαζί με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά μετά την ανανέωση έμεινε μόνος του στην κορυφή. λαμβάνοντας 2.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

* Στο Περιστέρι υπάρχει αρκετή κουβέντα και γκρίνια για τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής από τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Μανούσο και Χριστοδουλόπουλο, για τρίτο σερί παιχνίδι. Οι δύο παίκτες πληρώνουν την κόντρα τους με Αυστριακό τεχνικό και όπως λένε ορισμένοι στα στενά του Περιστερίου "ή θα τους φάει ή θα τον φάνε"!

* Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πληρώνεται από την ΕΠΟ για αρχιδιαιτητής, αλλά και από την αγγλική "Daily Mail" για να κάνει κριτική στους διαιτητές της Premier League.

* Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Στα ρεπορτάζ τον τελευταίο ενάμιση μήνα εχουν ακουστεί τα... χίλια μύρια για τον Μπόλονι στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες αναγνωρίζουν στον Ρουμάνο ότι είναι δίκαιος, αλλά από εκεί και πέρα, λέγονται απίστευτα πράγματα για τον 67χρονο προπονητή. Ότι βασανίζονται οι ποδοσφαιριστές από τον ίδιο και την προπόνησή του, ότι δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα του ρόστερ, ότι αφήνει τον βοηθό Κουζνέτσοφ να τους κάνει bullying και δεν παρεμβαίνει, ότι αργεί να κάνει αλλαγές στα ματς, ότι ξεχνά τα ονόματα των παικτών και μπερδεύει τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη με τον πιτσιρικά Ηλιάδη και ότι καθυστερεί την ώρα της προπόνησης γιατί ταΐζει τα σκυλιά στο Κορωπί! Καταλαβαίνω ότι τους λείπει ο πατερούλης ο Δώνης, αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

* Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ορισμένα παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, γι' αυτό και τους πήρε στην αποστολή για το ματς με Παναιτωλικό: Ο στόπερ Γιάννης Χριστοφιλόπουλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και ο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει το ταλέντο του. Ο Χρήστος Λιάτσος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο παιχνίδι του οι Ερυθρόλευκοι διακρίνουν στοιχεία Φορτούνη. Ο Τάσος Τσέλιος είχε βαφτιστεί ως "wonderkid" από τον Γιώργο Σαββίδη, αλλά λόγω μιας παρεξήγησης έφυγε από τον ΠΑΟΚ, μετακόμισε στον Άρη και από εκεί στον Ολυμπιακό. Ο αριστερός μπακ Απόστολος Αποστολόπουλος ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Κώστα Τσιμίκα, ενώ για την απόκτησή του έγινε μάχη με τον ΠΑΟΚ και τη Βίλεμ.

* Ο Ραφίνια ήρθε στα 35 του στον Ολυμπιακό και είχε την ίδια τύχη με Τουρέ και Αμπιντάλ, οι οποίοι επίσης δεν άντεξαν πάνω από μερικούς μήνες στην ομάδα. Ο μοναδικός που... διασώθηκε από το γκρουπ των 35άρηδων στον Ολυμπιακό είναι ο Βαλμπουενά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαθεύτηκε τώρα: Να τι συμβαίνει με Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags