Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Παγωμάρα" σε Ολυμπιακό για ΠΑΟΚ - Απίστευτο όνομα για Τούμπα - Στο κότερο μεγιστάνα ο Καρέρα!
| 2021-02-09 17:40:00

Τι ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό για ΠΑΟΚ - Απίστευτο όνομα για Τούμπα - Στο κότερο μεγιστάνα ο Καρέρα!

Του Αδέσποτου
Τι ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό για ΠΑΟΚ - Απίστευτο όνομα για Τούμπα - Στο κότερο μεγιστάνα ο Καρέρα!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια η πρώτη αντίδραση στο Λιμάνι μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, η… έκπληξη με τον Μάσιμο Καρέρα και οι φήμες στην Κύπρο για τον Τιμούρ Κετσπάγια!

Διαβάστα τα σημαντικότερα που ειπώθηκαν και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Μετά από 14 μήνες έχουμε απόφαση για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων. Ο Δικέφαλος, βάσει της ανακοίνωσης της ΕΠΟ πάντως, ούτε αθωώθηκε ούτε απαλλάχθηκε. Αναφέρει πως είναι πειθαρχικά μη ελεγκτέος! Έτσι λοιπόν, αυτή την ώρα, πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει μία παγωμάρα. Περιμένουν να διαβάσουν το σκεπτικό και την απόφαση που είναι 100 σελίδες!

** Στην Κύπρο κυκλοφορεί εντόνως πως στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν την περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον πάγκο της ομάδας. Έχει επαφές ο Γεωργιανός κόουτς και πρώην της ΑΕΚ με τους Θεσσαλονικείς και θυμίζουμε ότι τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του Νινούα τον Γενάρη στην Ανόρθωση. Ακούγεται πάντως, όχι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από την Κύπρο ότι είναι σε επαφή για τώρα ή το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει ούτε και επιβεβαιώνεται από την ομάδα. Πάντως, αν παρατηρήσει κανείς τα κείμενα ανθρώπων κοντά στην ομάδα του Δικεφάλου, η αμφισβήτηση για τον Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει.

** Βρήκε δουλειά ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ΑΕΚ. Στην Γ’ κατηγορία της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στην Μπάρι. Η ομάδα έχει… ξεπέσει, αφού χρεωκόπησε το 2018, ωστόσο αυτός που την πήρε είναι ο  Ιταλός μεγιστάνας του σινεμά, Ντίνο ντε Λαουρέντις, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι. Δεν είναι κανένας τυχαίος και φυσικά έχει όραμα για τον σύλλογο. Άλλωστε και τους Ναπολιτάνους όταν είχαν πτωχεύσει τους είχε αγοράσει. Στόχος του λοιπόν είναι να ανεβάσει την Μπάρι είτε στη Serie A είτε στη Serie B και για αυτό πήρε τον φίλο του τον Καρέρα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση εδώ και χρόνια, πηγαίνουν μαζί και διακοπές με το κότερο, όπως είχε πάει και με το κότερο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο ήταν στην Ελλάδα και την Ένωση!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από Θεσσαλονίκη: "Ξεβρακώθηκαν! Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ο Ολυμπιακός θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags