Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μεταγραφή" ο μικρός - Τρελό deal Σαββίδη για παικταρά, δίνει Τζόλη
| 2021-02-10 22:15:00

"Μεταγραφή" ο μικρός - Τρελό deal Ιβάν για παικταρά, δίνει Τζόλη - "Κράξιμο" Γκαρσία σε top όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μεταγραφή" ο μικρός - Τρελό deal Ιβάν για παικταρά, δίνει Τζόλη - "Κράξιμο" Γκαρσία σε top όνομα!

Ο ΠΑΟΚ τα... χρειάστηκε κόντρα στη μαχητική Λαμία, αλλά κατάφερε να "καθαρίσει" την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο ματς, αφού το τελικό 5-2 φαντάζει απίθανο να ανατραπεί στη ρεβάνς.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Δικέφαλος παρουσίασε δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο ημίχρονο και ένα σαφώς βελτιωμένο στο δεύτερο, και χρειάστηκε την κλάση των Τζόλη και Κρμέντσικ για να μετατρέψει το 2-2 σε 5-2.

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική σεζόν που κάνει. Με τα δύο γκολ που πέτυχε και σήμερα επιβεβαίωσε ότι αποτελεί ένα πραγματικό "διαμάντι" για τον Δικέφαλο και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Αν συνεχίσει έτσι, τότε το καλοκαίρι τα χρήματα που θα "στρωθούν" για χάρη του μάλλον θα ξεφύγουν κατά πολύ από τις στάνταρ προσφορές για παίκτες ελληνικών ομάδων.

Πολλά χρήματα θα χρειαστούν, πάντως, και για έναν άλλον παίκτη. Συγκεκριμένα, αυτόν που μόλις μπήκε στο ματς άλλαξε τα δεδομένα, γεμίζοντας την περιοχή της Λαμίας και αποτελώντας σταθερή απειλή. Πέτυχε ένα απλό για την κλάση του γκολ και είδε ένα άλλο να ακυρώνεται, αλλά να προσφέρει το highlight του ματς καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό τακουνάκι. Ο λόγος φυσικά για τον Μάικλ Κρμέντσικ, που παίζει ως δανεικός στην ομάδα από την Κλαμπ Μπριζ και η τιμή του για κανονική μεταγραφή βρίσκεται στα ύψη. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι οι Βέλγοι φέρονται να θέλουν σαν τρελοί τον Χρήστο Τζόλη, όντες διατεθειμένοι να προσφέρουν μπόλικα χρήματα. Λέτε;

Κατά τα άλλα, ο Χάρης Τσιγγάρας πρόσθεσε ακόμα μια ενθαρρυντική εμφάνιση στο ενεργητικό του, ενώ ο Στέφαν Σβαμπ πέτυχε ένα φοβερό γκολ, αλλά η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μπει στο ματς ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Όσο για τα αρνητικά της αναμέτρησης, οι "ασπρόμαυροι" δέχθηκαν δύο φθηνά γκολ από στημένες φάσεις προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πάμπλο Γκαρσία. Μετά το 1-1 της Λαμίας ο Ουρουγουανός τεχνικός τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ρωτώντας τον ποιον είχε βάλει να μαρκάρει στο πρώτο δοκάρι. Μετά το 2-2, πάλι έπειτα από αδράνεια της άμυνας, ο Γκαρσία φώναζε στον Κρέσπο και του εξηγούσε ότι θα έπρεπε να συντονίσει τους συμπαίκτες του ώστε να μείνουν στην ευθεία και να βγάλουν οφσάιντ τους αντιπάλους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν αρκετά παράπονα για τον διαιτητή Βάτσιο μετά το σημερινό παιχνίδι. Εκτός του ακυρωθέντος γκολ του Σφιντέρσκι, για το οποίο διαμαρτύρονται, θεωρούν πως ο ρέφερι προκάλεσε αρκετό εκνευρισμό στους παίκτες του Δικεφάλου με τα σφυρίγματά του και άφησε τους αντιπάλους να κάνουν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στον ΠΑΟΚ! Σε αυτόν αλλάζει θέση ο Πάμπλο Γκαρσία - Πήρε "χαρτάκι" από Φερέιρα;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags