Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκασμένος" ο Γκαρσία - Αυτό είναι το μεγάλο λάθος Σαββίδη
| 2021-02-12 21:08:00

"Σκασμένος" ο Γκαρσία - Αυτό είναι το μεγάλο λάθος Σαββίδη - Η… απάντηση του Ολυμπιακού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκασμένος" ο Γκαρσία - Αυτό είναι το μεγάλο λάθος Σαββίδη - Η… απάντηση του Ολυμπιακού!

ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν αντικατέστησαν σωστά στον Γιαννούλη!

Όταν τον περασμένο Γενάρη οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Γιαννούλη, γνώριζαν ότι το κενό του στην 11άδα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Γιατί ο Έλληνας άσος είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι και, μοιραία, η παραχώρησή του θα δημιουργούσε θέματα στον Πάμπλο Γκαρσία.

Κι αυτό είναι κάτι που σήμερα μοιάζει πιο ξεκάθαρο από ποτέ, καθώς ο Μπαμπά ναι μεν είναι μια καλή λύση για την ομάδα, αλλά είναι φανερά ανέτοιμος. Και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει ότι αν ο νεαρός άσος θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες για να βρεθεί σε φουλ ρυθμό, στην ουσία θα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ροντρίγκο και Βιεϊρίνια παραμένουν οι καλύτερες λύσεις στις θέσεις των μπακ, παρόλα αυτά το ζήτημα με τον αντικαταστάτη του Γιαννούλη παραμένει, δεδομένου ότι δείχνει λάθη στον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ.

Την ώρα, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός υπέγραψε με τον Παπασταθόπουλο πριν ακόμα φύγει ο Σισέ, στον Δικέφαλο φαίνεται ότι υπάρχει μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για κάποιες επιλογές. Ειδικά από τη στιγμή που, λόγω της κατάστασης, ο Σαββίδης δεν βρίσκεται στην πόλη και, άρα, πολύ κοντά στην ομάδα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσίευμα "βόμβα" από την Ευρώπη - "Τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή... ρεκόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags