Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ανεξέλεγκτοι στον ΠΑΟ! Γιατί να παίζουν Μακέντα-Καρλίτος - Έτσι θα ζήσει ο Ερασιτέχνης από το γήπεδο"
| 2021-02-13 12:20:00

"Ανεξέλεγκτοι στον ΠΑΟ - Γιατί να παίζουν Μακέντα-Καρλίτος" - Ατάκα φωτιά για Ερασιτέχνη και γήπεδο!

του Γιώργου Κτενά
"Ανεξέλεγκτοι στον ΠΑΟ - Γιατί να παίζουν Μακέντα-Καρλίτος" - Ατάκα φωτιά για Ερασιτέχνη και γήπεδο!

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Οικονομόπουλος ανέλυσε στο sportdog τη συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται πολλές δεκαετίες κοντά στο Τριφύλλι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει χρηματίσει και πρόεδρος του Ερασιτέχνη πριν από μερικά χρόνια. 

"Μεγάλο κέρδος τα 3 εκατ. - Τεράστια έξοδα ο Ερασιτέχνης - Χαμός για να τα κρατήσει"

"Σκοπός από τη συμφωνία για το νέο γήπεδο είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, σαφώς θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα αυτή η εξέλιξη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Τ, Οικονομόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τα μίνιμουμ 2,5 - 3 εκατ. ευρώ που λέγεται ότι θα είναι τα ετήσια έσοδα του Ερασιτέχνη από το νέο γήπεδο:

"Αν γίνει αυτό θα είναι μεγάλο όφελος για τον Ερασιτέχνη. Αλλά μπορεί να γίνει, είναι εφικτό; Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ΠΑΕ αλλά και για τον Ερασιτέχνη. Γιατί για να λειτουργήσει ο Ερασιτέχνης έχει τεράστια έξοδα, πολλά τμήματα που γίνεται χαμός για να τα κρατήσει και να τροφοδοτεί με χρήματα, πρέπει κάπου να τα βρει. Θα είναι μεγάλη ευτυχία αν πάρει τόσα χρήματα από το γήπεδο".

Τι σημαίνει για τα ταμεία τού Ερασιτέχνη ένα ποσό αυτή της τάξης κάθε χρόνο στα ταμεία του;

"Εξαρτάται με τις συμφωνίες που έχουν γίνει στα επαγγελματικά τμήματα, όπως είναι το βόλεϊ για παράδειγμα. Είναι πολλά τα τμήματα που συντηρεί ο Ερασιτέχνης, η ξιφασκία, το τένις, το φούτσαλ, και άλλα που χρειάζονται χρήματα για να υπάρξουν".

"Ανεξέλεγκτοι στον Παναθηναϊκό - Γιατί να παίζουν Μακέντα-Καρλίτος - Αυτό έμαθε ο Διούδης"

Θέλετε να μου πείτε δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό και πώς τον βλέπετε φέτος αγωνιστικά;

"Πιστεύω ότι έχει κάνει καλή δουλειά ο Μπόλονι, έχει βάλει κανόνες που τους διατηρεί με σοβαρότητα και με μεγάλη πυγμή. Μπορεί να έχει έρθει σε αντίθεση με ορισμένα παιδιά που μπορεί να ήταν ανεξελεγκτα και αυτό δεν άρεσε σε ορισμένους. Αλλά έχει βάλει κανόνες στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται".

Πώς σας φαίνεται που παίζουν Ιωαννίδης και Καμπετσής και μένουν στον πάγκο Μακέντα και Καρλίτος;

"Φυσικά και να παίζουν αυτά τα παιδιά, εφόσον το αξίζουν. Γιατί πρέπει να παίζει εκείνος που έχει πληρωθεί με μεγαλύτερο συμβόλαιο και όχι εκείνος που το αξίζει;".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Διούδη και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

"Έχει ανέβει πολύ ο Σωκράτης και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Μια ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα που καλύπτει τα μετόπισθεν, και μετά χρειάζεται δύο καλά σέντερ μπακ, έναν καλό αμυντικό χαφ και ένα σέντερ φορ. Οι παίκτες στις υπόλοιπες θέσεις μπορούν να βρεθούν και να καλυφθούν. Ο άξονας προέχει να είναι δυνατός και ο Σωκράτης είναι πολύ καλός στη θέση του τερματοφύλακα. Έχει αρχίσει και πιάνει μπάλα, στην αρχή δεν έπιανε μπάλα όταν είχε έρθει. Στον Παναθηναϊκό, όμως, εμαθε να πιάνει μπαλα και να δίνει λύσεις". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάει για... μπαμ ο ΠΑΟ - Ματσάρα κόντρα στο Τριφύλλι - Δώρο Ραζνάτοβιτς - Διορία 10 μέρες σε Κάτας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags