Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα πάνω-κάτω με Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τεράστια έκπληξη με Λαλά - Σπάει το 4ετες και φεύγει ο...
| 2021-02-13 14:00:00

Τα πάνω-κάτω με Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τεράστια έκπληξη με Λαλά - Σπάει το 4ετες και φεύγει ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα πάνω-κάτω με Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τεράστια έκπληξη με Λαλά - Σπάει το 4ετες και φεύγει ο...

Ολυμπιακός: Η πορεία του Ραφίνια στον Ολυμπιακό αποδείχθηκε βραχύβια, με τον Βραζιλιάνο άσο να λύνει πρόωρα τη συνεργασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να αποχωρεί ως ελεύθερος πριν λίγες μέρες.

Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση του Κένι Λαλά για να καλύψουν το κενό του, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γάλλου "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν τον Έλληνα άσο σε θέση δεξιού μπακ, όμως αυτή τη φορά ο Ανδρούτσος έδειξε πιο έτοιμος από ποτέ να ανταπεξέλθει, θυμίζοντας παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο του πλάγιου οπισθοφύλακα. Εξέλιξη που αποτέλεσε σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού μέσου.

Ο Λαλά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Άρη και έδειξε ορισμένα πολύ καλά στοιχεία. Με την πάροδο του χρόνου ο Γάλλος θα βγάλει όλα του τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και οι Πειραιώτες ελπίζουν να δικαιολογήσει τις πολύ καλές... συστάσεις που έχουν λάβει για τα προσόντα του. Ωστόσο, με τον Λαλά να είναι ακόμα πίσω από άποψη ετοιμότητας και "χημείας" με τους συμπαίκτες του, όλα δείχνουν πως ο Ανδρούτσος θα επωμιστεί το ρόλο του βασικού δεξιού μπακ στα ματς-φωτιά που έρχονται.

Ο Έλληνας παίκτης ξεκουράστηκε κόντρα στον Άρη για να πάρει ανάσες ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (14/2). Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαντάζει δύσκολο να προλάβει ο Λαλά να είναι στο 100% την Πέμπτη 18/2, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν για το Europa League. Άλλωστε, ο Μαρτίνς συνηθίζει να ποντάρει στην ομοιογένεια σε παιχνίδια τέτοιας κρισιμότητας, άρα ο Ανδρούτσος έχει αυτομάτως το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Με την παρουσία του Ανδρούτσου και τη μεταγραφή του Λαλά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού κοντεύουν να... ξεχάσουν ότι υπάρχει και τρίτος δεξιός μπακ στην ομάδα! Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος βρίσκεται πλέον ξεκάθαρα στην τρίτη θέση της ιεραρχίας για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Τυνήσιος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ούτε στο ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, που ο Λαλά δεν ήταν έτοιμος, ούτε σε αυτό με τον Άρη για το Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς εφάρμοσε εκτεταμένο rotation.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον 23χρονο αμυντικό, αφού δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, μην καταφέροντας να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του σε κανένα σημείο της σεζόν μέχρι στιγμής. Παρά το ότι ο Ντρέγκερ έχει τετραετές συμβόλαιο, ήδη ακούγονται σενάρια για το μέλλον του και καλείται να βελτιωθεί εάν θέλει να κρατήσει τη θέση του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκασμένος" ο Γκαρσία - Αυτό είναι το μεγάλο λάθος Σαββίδη - Η… απάντηση του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags