Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Άλλη μία νίκη της Τράμζπονσπορ που υπέγραψε φαρδιά πλατιά
| 2021-02-13 17:04:00

Bakasetas ateş aldı! Πήρε φωτιά ο Τάσος – Τρίτο γκολ που κρίνει νίκη της Τράμπζονσπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Bakasetas ateş aldı! Πήρε φωτιά ο Τάσος – Τρίτο γκολ που κρίνει νίκη της Τράμπζονσπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τάσος Μπακασέτας: Άλλη μία νίκη στην οποία υπέγραψε φαρδιά πλατιά ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε η Τράμπζονσπορ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο «Σενόλ Γκιουνές» την Γκαζιάντεπ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της τουρκικής Super Liga.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 67'. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος των τελευταίων αγώνων, ο δικός μας, Τάσος Μπακασέτας. Ο 27χρονος Κορίνθιος άσος, ο οποίος ξεκίνησε βασικός παίζοντας πίσω από τον Ντζανίνι στο 4-2-3-1 του Αμπντουλάχ Αβτζί, σκόραρε μετά από φοβερή συνεργασία που ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς.

Ο Μπακασέτας έδωσε στον Νουακάμε, εκείνος έβγαλε σέντρα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων για τον Φλάβιο, που σέρβιρε με το κεφάλι τη μπάλα ξανά στον Τάσο, ο οποίος αφού κοντρόλαρε με το αριστερό έφερε στο δεξί και πλάσαρε από κοντά τον Μπασατζίκογλου.

Το γκολ του συμπατριώτη μας έκρινε για μια ακόμα φορά το αποτέλεσμα υπέρ της Τράμζπονσπορ. Σημειωτέον, ότι είναι το τρίτο τέρμα με τους «μπορντό-μαβί». Συνολικά μετρά 10 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Έτσι ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε άλλη μία ποδοσφαιρική αποστομωτική απάντηση σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αυτήν την εποχή, στην οποία οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε ευαίσθητο σημείο, λόγω των διερευνητικών επαφών και της προκλητικής πολιτικής της Άγκυρας.

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε, ότι ο Μπακασέτας δέχτηκε μία άκομψη ερώτηση σε συνέντευξή του, η οποία προκάλεσε πλήθος σχολίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

H Τράμπζονσπορ παραμένει 4η με 45 βαθμούς, απέχοντας τρεις βαθμούς από την είσοδο ανάμεσα στις Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags