Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του ΠΑΟ, διέψευσε Δώνη - Νέο… χουνέρι σε Μαρτίνς - Να προσέχουν στο Λιμάνι!
| 2021-02-15 18:14:00

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του ΠΑΟ, διέψευσε Δώνη - Νέο… χουνέρι σε Μαρτίνς - Προσοχή στο Λιμάνι!

Του Αδέσποτου
Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του ΠΑΟ, διέψευσε Δώνη - Νέο… χουνέρι σε Μαρτίνς - Προσοχή στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι για το Τριφύλλι και πώς την… πάτησε πάλι από Ρουμάνο ο Μαρτίνς; Γιατί πρέπει να προσέχουν στο Λιμάνι; Διαβάστε τα σημαντικότερα της εκπομπής και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ

** Ο Μαουρίσιο ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι ο εγκέφαλος των Πρασίνων, αλλά μπορεί να παίξει 60 λεπτά. Τρομακτικό παιχνίδι έκανε και ο Βέλεθ, που εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία. Διέψευσε μάλιστα και τον Γιώργο Δώνη, που είχε πει ότι έδωσαν 300.000 για τον συγκεκριμένο αμυντικό, ενώ ήθελε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Τελικά, ο Ισπανός απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και αυτό τον ρόλο, δίπλα στον Σένκεφελντ!  

** Τρομερός… πόλεμος σε Μπόλονι, εντός Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος πάντως έχει «αναστήσει» τον Παναθηναϊκό και κάνει πρωταθληματική πορεία στο δεύτερο γύρο. Στο ντέρμπι της Κυριακής πάντως έκανε και αυτός κάποια λάθη. Άργησε για παράδειγμα να κάνει αλλαγές, αφού σε αντίθεση με τον Μαρτίνς δεν έχει μάθει να αξιοποιεί τις πέντε αλλαγές.

** Δεν τα πηγαίνει καλά με τους Ρουμάνους ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχασε χθες από τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ είχε ξαναχάσει σε ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ του επίσης Ρουμάνου Ραζβάν Λουτσέσκου.

** Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη να παίξουν Εμβιλά και Μπρούμα. Πάντως, στο Λιμάνι πρέπει να έχουν τον Μαρτίνς και τα… μάτια τους, γιατί πολλά ακούγονται τελευταία. Ένα ντέρμπι θα το χάσει και θα κάνει και λάθη. Όμως η σοβαρότητα και η επάρκεια του Πορτογάλου, είναι αυτή που τον βοηθάει να έχει τόσο μεγάλη διαφορά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους βλέπει ο Μπόλονι - "Δικτάτορας" -Οι 7 λόγοι που έσπασε το αήττητο-Αυτός...χαλάει τον Καμαρά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags