Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απάντηση Δομάζου σε Ολυμπιακό για διαιτησία - Ατακά για Μπόλονι
| 2021-02-15 22:47:00

Απάντηση Δομάζου σε Ολυμπιακό για διαιτησία - Ατακά για Μπόλονι - "Καλύτερος ο ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"!

του Γιώργου Κτενά
Απάντηση Δομάζου σε Ολυμπιακό για διαιτησία - Ατακά για Μπόλονι - "Καλύτερος ο ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ"!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο τεράστιος Μίμης Δομάζος σχολίασε στο sportdog το μεγάλο ντέρμπι, που βρήκε τους Πράσινους νικητές στη Λεωφόρο!

"Ευχαριστημένος με ισοπαλία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη υπόθεση που του έσπασε το αήττητο"

"Ήταν ντέρμπι που ο Παναθηναϊκός ζητούσε τη νίκη για να προχωρήσει και να πάει πιο ψηλά και να μπει στην τετράδα. Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, τα λέει όλα. Τα ντέρμπι όπως ξέρουμε παίζονται στη δύναμη, στην επιθυμία για τη νίκη και σε πολλά άλλα πεδία που υπάρχουν στα ντέρμπι. Τον Ολυμπιακό τον ενδιέφερε να μην χάσει, έστω και με την ισοπαλία θα ήταν ευχαριστημένος, αλλά οι Πράσινοι έδειξαν ότι έχουν καλό άστρο. Αυτή τη νίκη πρέπει να την προφυλάξουν και να μην κάνουν λάθη σε επόμενα παιχνίδια", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Μ. Δομάζος.

"Καλύτερος ο Παναθηναϊκός τώρα από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Άψογος ο διαιτητής - Γιατί να υπάρχει παράπονο για Μπόλονι;"

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής αλλά εμείς τον κερδίσαμε. Δεν είχαμε πολλές φάσεις, κερδίσαμε γιατί το θέλαμε περισσότερο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη γιατί θα έχουν ψυχολογία. Αλλά χρειάζεται προσοχή. Γιατί πρέπει να μην δούμε άλλον Παναθηναϊκό στη συνέχεια. Αν συνεχίσει έτσι γιατί να μην φτάσει ακόμα και δεύτερος, γιατί να μην  κερδίσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που του έχει στην έδρα του; Αλλά, λέω ξανά, χρειάζεται προσοχή και ήδη από το επόμενο ματς να δείξει ότι δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η νίκη επί του Ολυμπιακού. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν πηγαίνουν καλά τώρα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει καλύτερα. Άλλωστε έχουν και τη ανάσα του στον σβέρκο τους, τον αισθάνονται κοντά στη βαθμολογία". 

Έχει γίνει κουβέντα για τη διαιτησία από την πλευρά του Ολυμπιακού, ποια είναι η δική σας άποψη;

"Ήταν πολύ καλή, μην κάνουμε τέτοια σχόλια. Δηλαδή όταν χάνει ο Ολυμπιακός φταίει ο διαιτητής και όταν κερδίζει είναι άψογος; Κανένα σφάλμα δεν έκανε και δίκαια έβγαλε τον Μπα με δεύτερη κίτρινη. Ησυχο ντέρμπι ήταν, άλλωστε, δεν είχε φάσεις που ο διαιτητής να μην τις πρόσεξε".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Μπόλονι και το συμμάζεμα που έχει κάνει στην ομάδα, αλλά και για το θέμα με τον Μακέντα που προέκυψε

"Κρατάει τον Παναθηναϊκό σε ένα σύστημα, παίζει πιο αμυντικά και του βγαίνουν όλα. Αφού κερδίζει, γιατί να υπάρχει παράπονο; Ο προπονητής βλέπει στην προπόνηση, βλέπει τα στοιχεία κάθε αγώνα και αξιοποιεί όποιους νομίζει. Αφού κερδίζει με αυτούς που βάζει, ποιος θα του πει γιατί άφησε εκτός αποστολής τον Μακέντα;". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν κατάλαβαν γιατί νίκησε ο ΠΑΟ - Ήταν αλλού ο Μαρτίνς - Καλώς ξεσάλωσαν - Πόσο... βαζελάκι είσαι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags