Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μαρινάκης λόγω… Παναθηναϊκού - Βαριά "τιμωρία" στους παίκτες!
| 2021-02-17 19:59:00

Έξαλλος ο Μαρινάκης λόγω… Παναθηναϊκού - Βαριά "τιμωρία" στους παίκτες - Μόνο έτσι θα… γλιτώσουν!

Του Αδέσποτου
Έξαλλος ο Μαρινάκης λόγω… Παναθηναϊκού - Βαριά "τιμωρία" στους παίκτες - Μόνο έτσι θα… γλιτώσουν!

Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν, την οποία μπορείτε να ακούσετε ξανά ΕΔΩ, υπήρξε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν της ήττας στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

** Η ήττα στη Λεωφόρο δεν ξεχάστηκε στον Ολυμπιακό, παρά τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Τέτοιες ήττες δεν τις… ανέχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Έκατσε» πολύ βαριά η ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Απλά επειδή υπάρχει η Αϊντχόφεν και παίζεται μία ευρωπαϊκή πρόκριση, δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι καλά.

Σύμφωνα με τη δική μας ενημέρωση, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έριξε… πρόστιμο στους παίκτες. Συγκεκριμένα, τους έκοψε το ευρωπαϊκό πριμ κατά το ήμισυ, λόγω της ήττας από τους Πράσινους. Αν βέβαια αποκλείσουν την PSV, ίσως να τους το χαρίσουν. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και επίσκεψη στου Ρέντη!

**Αναφορικά με το μπάχαλο για τον ορισμό του προημιτελικού  ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της Superleague, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έκανε χάρη στον Παναθηναϊκό επειδή παίζει την ερχόμενη Δευτέρα (22/2) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Από την πλευρά τους οι Πράσινοι επισημαίνουν ότι δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία και πως το ταξίδι στο Αγρίνιο την Πέμπτη θα είναι ταλαιπωρία και για εκείνους, καθώς θα φύγουν από την πόλη μετά το ματς και θα επιστρέψουν την Κυριακή. Γίνεται και επικοινωνιακό παιχνίδι γύρω από την ΕΠΟ και κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν τον Παναθηναϊκό ως ευνοημένο από την Ομοσπονδία. Αυτό που αποδεικνύεται από τον όλο χαμό για ακόμα μια φορά είναι η ανικανότητα της ΕΠΟ και της διοίκησης Γραμμένου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού για... μπαμ ο Ολυμπιακός μετά την PSV - Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης- "Ψαλίδι"σε top άσο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags