Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Άφωνος και ο... Γκέτσε με Μαρτίνς - Τους έπιασε κορόιδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-18 22:46:00

Άφωνος και ο... Γκέτσε με Μαρτίνς - Τους έπιασε κορόιδα - Τρομερό κόλπο αλά Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Άφωνος και ο... Γκέτσε με Μαρτίνς - Τους έπιασε κορόιδα - Τρομερό κόλπο αλά Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 4-2 της Αϊντχόφεν και πηγαίνει με αβαντάζ δύο γκολ στον επαναληπτικό της Ολλανδίας (25/2).

Από το παιχνίδι προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα, θετικά και αρνητικά, για την απόδοση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία αν μη τι άλλο έδειξε πως είναι δουλεμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από τον Πορτογάλο τεχνικό και το επιτελείο του.

Μεγαλύτερη απόδειξη από το πρώτο γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν δεν υπάρχει. Ο Βαλμπουενά και ο Μπρούμα πιάνουν στον... ύπνο την αντίπαλη άμυνα με μια πανέξυπνη κομπίνα , με τη "γλυκιά" σέντρα του πρώτου να καταλήγει στο κεφάλι του Μπουχαλάκη και έπειτα στα δίχτυα.

Στεκόμαστε ιδιαιτέρως σε αυτό το γκολ γιατί δεν μπορεί να έγινε στην τύχη, είναι ξεκάθαρα προϊόν δουλειάς. Για του λόγου το αληθές, η... πατέντα για την κομπίνα της εκτέλεσης δεν ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος, ωστόσο, ξεπατίκωσε ένα ανάλογο κόλπο της Ντόρτμουντ, η οποία λάνσαρε την εν λόγω κομπίνα το 2018, όταν σε αυτή αγωνιζόταν ο Μάριο Γκέτσε, που έπαιξε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη.

Δείτε τα δύο γκολ και προσέξτε πως πρόκειται για φάσεις καρμπόν:

Φυσικά, το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού δεν είναι το μόνο από στημένη φάση το τελευταίο διάστημα. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει εντατικά στις στατικές φάσεις. Τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει γκολ μετά από στημένο (κόρνερ ή φάουλ) κατά σειρά κόντρα σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό και Αϊντχόφεν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλανε την Ευρώπη ο… παππούς - Άλλη κλάση ο Εμβιλά, τι έκανε ο Σα; - Αυτόν "χρυσώνει" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags