Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Τρέλανε την Ευρώπη ο… παππούς - Άλλη κλάση ο Εμβιλά, τι έκανε ο Σα; - Αυτόν "χρυσώνει" ο Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-18 22:02:00

Τρέλανε την Ευρώπη ο… παππούς - Άλλη κλάση ο Εμβιλά, τι έκανε ο Σα; - Αυτόν "χρυσώνει" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρέλανε την Ευρώπη ο… παππούς - Άλλη κλάση ο Εμβιλά, τι έκανε ο Σα; - Αυτόν "χρυσώνει" ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της χρονιάς πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Europa League.

Οι Πειραιώτες παρότι παρουσίασαν τεράστια αμυντικά προβλήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό άλλωστε δέχθηκαν δύο φορές την ισοφάριση (1-1 και 2-2 μέσα σε λίγα λεπτά), κατάφεραν να επιβληθούν των Ολλανδών στηριζόμενοι στο μεγάλο επιθετικό τους ταλέντο, στην ποιότητα τους μεσαία γραμμή, αλλά και στις μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Εκ των κορυφαίων του γηπέδου ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, που έμοιαζε με… 20αρη και για τα περίπου 70 λεπτά που αγωνίστηκε, έπαιζε μόνος τους τους Ολλανδούς. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν άλλη κλάση, έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα, έφτιαξε γκολ, ρύθμισε τον ρυθμό και ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του. Είχε τρομερό πάθος σαν να έπαιζε πρώτη φορά στην Ευρώπη και έστειλε μήνυμα πως παραμένει ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Προφανώς μετά τα σημερινά του «όργια», ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα σκεφτεί πιο εύκολα να του ανανεώσει το συμβόλαιο!

Άξιος συμπαραστάτης βέβαια του Ολλανδού, ήταν ο Γιαν Εμβιλά που μπήκε στην ενδεκάδα κυριολεκτικά λίγα λεπτά πριν την σέντρα και έκανε τη διαφορά. Ο Γάλλος άσος έδειξε πόσο έλειψε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, έτρεξε παντού, έκλεψε μπάλες, έβγαλε μπαλιές και φυσικά πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Πρόκειται ίσως για την κορυφαία φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών και για έναν παίκτη που δεν γίνεται να λείπει από την αρχική ενδεκάδα.

Εξίσου καλή κίνηση πάντως, φαίνεται πως είναι και ο Λαλά, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έχει ποιότητα, τρομερή ταχύτητα για να ανεβαίνει πάνω-κάτω την πλευρά και επιτέλους, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των «Ερυθρολεύκων». Το ίδιο ισχύει και για τον Ρέαμπτσιουκ στην απέναντι πλευρά, που για ευρωπαϊκό ντεμπούτο, τα πήγε περίφημα. Μπορεί να ήταν επιπόλαιος σε κάποιες τελικές προσπάθειες, όμως αμυντικά δεν είχε πρόβλημα.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην σταθούμε και στον… εκτελεστή Ελ Αραμπί, που παρότι δείχνει να μην είναι στην τρομερή κατάσταση που βρισκόταν πριν μερικούς μήνες, έχει ένα μαγικό τρόπο να κάνει τόσο εύκολο το γκολ. Έχει χάρισμα και δικαίως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ελλάδα!

Όσον αφορά τους υστερήσαντες, σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να σημειώσουμε τον Παπασταθόπουλο, που έδειξε ακόμα να θέλει χρόνο, τον Σα που μάλλον φταίει και για τα δύο γκολ (παρά την κόντρα στο πρώτο), ενώ αν ο Χασάν ήταν σε καλή βραδιά, θα είχε πετύχει κι άλλο γκολ ο Ολυμπιακός!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνουν "σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Τέλος τέσσερις παίκτες - Καμπανάκι για Μπαρτζώκα - Αθλιότητα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags