Facebook Pixel Σόκαρε την Μπάγερν η Άιντραχτ - "Τεσσάρα" με απίστευτο Χάαλαντ για Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-20 23:34:00

Σόκαρε την Μπάγερν η Άιντραχτ - "Τεσσάρα" με απίστευτο Χάαλαντ για Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σόκαρε την Μπάγερν η Άιντραχτ - "Τεσσάρα" με απίστευτο Χάαλαντ για Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Χάαλαντ να συνεχίζει το... χαβά του και στη Bundesliga, μετά τo επιθετικό κρεσέντο του μέσα στην εβδομάδα στο Champions League, η Ντόρτμουντ έκανε... πάρτι στην έδρα της ουραγού Σάλκε, συντρίβοντας την με 4-0, για την 22η αγωνιστική. 

Ο 20χρονος Νορβηγός επιθετικός σκόραρε δις (45΄, 79΄) στην ευρεία νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι του Ρουρ, οδηγώντας την στην πρώτη νίκη της στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος και κρατώντας την σε τροχιά... Champions League. 

Παράλληλα, ο Χάαλαντ συμπλήρωσε τα 35 γκολ καριέρας στη Bundesliga και έγινε ο νεότερος παίκτης που φτάνει αυτόν τον αριθμό στην ιστορία της λίγκας.

Νέο ενδιαφέρον έδωσε στη μάχη του τίτλου η Αϊντραχτ, καθώς νίκησε στη Φρανκφούρτη την Μπάγερν Μονάχου με 2-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Καμάντα (12'), Γιουνές (31'), στη συνέχεια οι πρωταθλητές κόσμου πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Λεβαντόφσκι στο 53ο λεπτό.

Στο μεταξύ, η Μάιντς πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ (2-1), στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Στουτγκάρδη νίκησε στην Κολωνία την τοπική ομάδα (1-0).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags