Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Χαμός στο ξενοδοχείο, "έδιωξαν" συνεργάτη του κόουτς
| 2021-02-26 17:37:00

"Έδιωξαν" συνεργάτη του κόουτς απο το ξενοδοχείο - "Καμπάνες" στο Λιμάνι - Έτσι έκλεισε ο Κάναντι

GOALάρες by Εvaggelistis
"Έδιωξαν" συνεργάτη του κόουτς απο το ξενοδοχείο - "Καμπάνες" στο Λιμάνι - Έτσι έκλεισε ο Κάναντι

Ολυμπιακός - Superleague: Τρία πολύ δυνατά θέματα έχουν σήμερα οι Goalάρες του Sportdog!

1η) Συνέβη σε Σουπερλιγκάτη ομάδα, στην οποία εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μια... ωραία ατμόσφαιρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Τόσο ... ωραία που ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς "αναγκάστηκε", πριν από δυο (συγκεκριμένα) ματς, να μην διανυκτέρεύσει στο ξενοδοχείο της ομάδας, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής! Πήγε δηλαδή απευθείας στο γήπεδο! Για να υπάρχει...ηρεμία και να αποφευχθεί ένα ακόμη εκρηκτικό "σκηνικό", που θα μπορούσε να "εκτροχειάσει" όλη την ομάδα. Τώρα αν αυτό - το ομολογουμένως πρωτοφανές - έγινε μετά από επιθυμία/αίτημα των παικτών ή μετά από σκέψη και κοινή απόφαση/πρωτοβουλία προπονητή και διοίκησης λόγω της υπέρ - τεταμένης κατάστασης θα σας γελάσω. Αν μας μεταφέρθηκε πάντως σωστά, τότε "λειτούργησε", έφερε...αποτέλεσμα και εκτόνωση. Κάτι μάλιστα που φέρεται να το παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο κόουτς!! Όσον αφορά στην ...διαρροή, δεν έγινε από ποδοσφαιριστή αν και πρωτακούστηκε στην...κοινωνία της Γλυφάδας!

2η) Επειδή...καθυστερήσαμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, δεν σημαίνει πως το ξεχάσαμε κιόλας. Μέσα σε ένα 24ωρο ήρθε η πανηγυρική επιβεβαίωση της στήλης, για το αποκλειστικούλι της φωτογραφίας/ επιστροφής του Κάναντι στους πάγκους και μάλιστα σε εκείνον της ομάδας που του "εφτιαξε" την καριέρα. Μιλάω ασφαλώς για την αυστριακή Άλταχ, από την οποία ανακοινώθηκε μόλις μια ημέρα μετά το σχετικό δικό μας δημοσίευμα. Ο Νταμίρ Κάναντι δούλεψε εκεί απ το 2013 ως το 2016, την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία, την έβγαλε στην πρώτη 3άδα και στο Γιουρόπα Λιγκ, πριν πάρει ... μεταγραφή για τον μεγάλο πάγκο της Ραπίντ Βιέννης, στον οποίο όμως, απέτυχε. Και το καλοκαίρι, όταν ακόμη βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με την Νυρεμβέργη για την λύση του συμβολαίου του, ο Κάναντι είχε δεχτεί το έντονο φλέρτ της Αλτάχ αλλά τότε προτίμησε να έρθει στην αγαπημένη του Ελλάδα , επίστρέφοντας στον Ατρόμητο. Παρά την "χυλόπιτα" όμως, που τους είχε ρίξει, η ηγεσία της ούραγού Άλταχ  στράφηκε ξανά στον (άνεργο πλέον) Κάναντι μπας και καταφέρει να τους σώσει. Αν το πετύχει τότε θα μείνει και την επόμενη σεζόν εκεί. Στην Αλταχ ο Αυστριακός προπονητής πήρε μαζί τον Ισπανό συνεργάτη του, που είχε και στον Ατρόμητο...

3η) Μετά και την ρεβάνς στην Ολλανδία κτυπάνε πλέον ...καμπάνες - και όχι απλά καμπανάκια - στον Πέδρο Μαρτίνς (ενόψει...Άρσεναλ και πλέι οφ) για δυο σοβαρά αγωνιστικά ΘΕΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που βγάζει ο τωρινός Ολυμπιακός! Το ένα είναι ασφαλώς τα στημένα που συνεχίζουν να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα και να τον "πληγώνουν"! Και το δεύτερο είναι ο...Σα! Ο Πορτογάλος κίπερ εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όπως παλαιότερα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα προπόνησης, "φεγγαριού" ή κάποιου προσωπικού του θέματος που τον επηρεάζει και στο γήπεδο (στα περίξ του Ρέντη βέβαια δίνονται διάφορες... ερμηνείες γενικότερα). Τίθεται πλέον όμως, σοβαρό ζήτημα να κάτσει λίγο στον πάγκο για να ηρεμήσει και να συνέλθει ο βασικός κι αναντίκατάστατος Σα. Ίσως να του κάνει καλό αφού η μέχρι τώρα "θεραπεία" (παίζει συνέχεια, με εξαίρεση με τον Άρη), δεν αποδίδει! Σε οποιαδήποτε θέση άλλωστε ένας ποδόσφαιριστής καλό θα είναι να νιώθει πως υπάρχει και ο... άλφα ανταγωνισμός, οτι  δεν έχει πάρει την φανέλα...σπίτι του. Για να ταρακουνηθεί και να μην εφησυχάζει. Κάτι που έχουμε δει να εφαρμόζει πολλάκις  ο Πορτογάλος προπονητής σε αυτή την 3ετία του στους "ερυθρόλευκους" Εκτός κι αν ο Μαρτίνς, δεν θεωρεί πως ο  Κρίστινσον ή ο Τζολάκης μπορούν να... μπουν στα γάντια του Σά και είναι απλά μπακ απ του για μια περίπτωση ανάγκης. Κάτι που θα φανεί τώρα αφού ο Σα "φωνάζει" πως δεν είναι καλά και χρειάζεται "προστασία". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα είχαν φύγει Μαρτίνς-Χασάν - Σπάνιο για Ελλάδα αυτό που έχει ο Ολυμπιακός - Δες το ξανά Φορτούνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags