Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: Σκάει… βόμβα με Κούγια, όλα τούμπα - "Stop" στο αεροδρόμιο σε Σεμέδο - Βάζει τον… δικό του ο Μαρτίνς
| 2021-02-26 21:45:00

Σκάει… βόμβα με Κούγια, όλα τούμπα - "Stop" στο αεροδρόμιο σε Σεμέδο - Βάζει τον… δικό του ο Μαρτίνς

Του Αδέσποτου
Σκάει… βόμβα με Κούγια, όλα τούμπα - "Stop" στο αεροδρόμιο σε Σεμέδο - Βάζει τον… δικό του ο Μαρτίνς

Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι ο παίκτης που… έπιασε ταβάνι στον Ολυμπιακό και ποιος Σουπερλιγκάτος κόουτς κινδυνεύει; Η αποκάλυψη για τον Αλέξη Κούγια και η απαγόρευση στον Ρούμπεν Σεμέδο. Διαβάστε παρακάτω τα σημαντικότερα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Ακόμα και ο Χολέμπας είναι καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ, τη δεδομένη στιγμή. Είναι πολύ χαμηλοτάβανος για αυτό το επίπεδο της Ευρώπης ο νέος μπακ του Ολυμπιακού. Αλλά είναι επιλογή του Μαρτίνς και τον στηρίζει.

** «Τυχερός» ο Ολυμπιακός στην κλήρωση! Αν κληρωνόταν με κάποια εκ των Γρανάδα ή Βιγαρεάλ δεν θα μπορούσε να έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Στον Πορτογάλο στόπερ λόγω… παρελθόντος, έχει απαγορευτεί η είσοδό στην Ισπανία.

** Σε δύσκολη θέση ο Σίμος στον ΟΦΗ, με την οποία να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να κατρακυλάει στη βαθμολογία. Για την ώρα πάντως τον στηρίζουν οι… Σαμαράδες και οι δημοσιογράφοι. Ο Μπούσης πάντως το σκέφτεται..

** Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, επαναφέρουν το σενάριο της αναδιάρθρωσης στη Σούπερ Λιγκ και το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί κανείς. Πρόκειται για μία μεγάλη αποκάλυψη του Sportdog και του Ευάγγελου Μίχου στον Alpha 9.89. Από τις 7/2 είχε πει ότι: «Το καλοκαίρι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Superleague. Ούτε η Λαμία, ούτε η ΑΕΛ, ούτε ο Παναιτωλικός. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Πρόκειται για αποκάλυψη. Και θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε»!


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έδιωξαν" συνεργάτη του κόουτς απο το ξενοδοχείο - "Καμπάνες" στο Λιμάνι - Έτσι έκλεισε ο Κάναντι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags