Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη… ανακάλυψη του Μπέου - "Μην το συζητάς, κλείστον τώρα" - "Παίζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"
| 2021-02-27 10:05:00

Η μεγάλη… ανακάλυψη του Μπέου - "Μην το συζητάς, κλείστον τώρα" - "Παίζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Η μεγάλη… ανακάλυψη του Μπέου - "Μην το συζητάς, κλείστον τώρα" - "Παίζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"

Αχιλλέας Μπέος – Σάκης Τσιώλης: Ένα σούπερ παρασκηνιακό θέμα είχε την Τρίτη το Sportdog.gr και οι «Goalάρες», που αφορούσε την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από Ολυμπιακό όσο και από την ΑΕΚ!

Ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League με 9 γκολ, έχει άλλα 2 στο Κύπελλο και έχει μοιράσει 3 ασίστ στις δύο εγχώριες διοργανώσεις.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στον Βόλο με τη συγκατάθεση του Σάκη Τσιώλη , ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα το καλοκαίρι και έδωσε το «οκ» για τη μεταγραφή. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στο Sportdog και αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής.

Ναι σε Μπέο!

«Τον πρότεινε ο Αχιλλέας Μπέος. Του απάντησα, ότι εννοείται πως πρέπει να έρθει. “Μην το συζητάς”. Συμφώνησα απόλυτα. Το καλοκαίρι είχε έρθει μερικές ημέρες από την Τρίπολη για αξιολόγηση. Πραγματικά ήταν μία έκπληξη μεγάλη», αναφέρει στο Sportdog ο έμπειρος προπονητής.

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τον Δουβίκα να ξεχωρίζει σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη; «Τα στοιχεία του έχουν φανεί εδώ και 3 χρόνια. Έδειχνε το παιδί, ότι έχει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας επιθετικός. Μέσα στο γήπεδο είχε πολύ καλή νοητική συμπεριφορά και καλά σκοραρίσματα. Έχει υψηλή ταχύτητα, καλά τελειώματα, ποιότητα και πάνω απ' όλα είναι πνευματικά συγκεντρωμένος. Δουλεύει πάρα πολύ. Έχει πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Η δουλειά του βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι ο πρώτος που έρχεται στο γήπεδο και ο τελευταίος που φεύγει. Είναι προσεκτικός όσον αφορά την προθέρμανση και την προπόνησή του».

Το επόμενο σέντερ φορ της Εθνικής

Όλοι οι δρόμοι δείχνουν, ότι ο παίκτης θα ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο Τάσος Δουβίκας να ανταπεξέλθει φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η οποία εννοείται πως είναι τόνους πιο βαριά από αυτή του Βόλου; Υπάρχουν σενάρια τόσο για Ολυμπιακό όσο και για ΑΕΚ. «Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα», απαντά με σιγουριά ο Σάκης Τσιώλης και συνεχίζει να αναφέρεται για τον παίκτη με ιδιαίτερο ενθουσιασμό:

«Εκτιμώ, ότι θα είναι μέσα στους επιθετικούς της επόμενης φουρνιάς της Εθνικής Ελλάδας. Έχει τις δυνατότητες. Είναι η καλύτερη περίπτωση».

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά

Στο τέλος της συζήτησής μας για τον ποδοσφαιριστή, ο έμπειρος τεχνικός και ποδοσφαιρικός αναλυτής σε τηλεοπτικές εκπομπές τόνισε το ρόλο της οικογένειας.

«Πιστεύω, ότι τον βοηθά πάρα πολύ. Ο πατέρας του (σ.σ Γιάννης Δουβίκας) ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστες. Από τα καλύτερα σέντερ φορ που υπήρχαν και αδικήθηκε πολύ στην εποχή του», καταλήγει ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Sportdog.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει… βόμβα με Κούγια, όλα τούμπα - "Stop" στο αεροδρόμιο σε Σεμέδο - Βάζει τον… δικό του ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags