Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη γκάφα ΠΑΟ - Ομάδα της Ολλανδίας "κλέβει" ταλεντάρα - Κίνδυνος για… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!
| 2021-03-03 15:35:00

Μεγάλη γκάφα ΠΑΟ - Ομάδα της Ολλανδίας "κλέβει" ταλεντάρα - Κίνδυνος για… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Μεγάλη γκάφα ΠΑΟ - Ομάδα της Ολλανδίας "κλέβει" ταλεντάρα - Κίνδυνος για… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Την αρχή έκαναν οι Τσιμίκας, Βρουσάϊ, Παυλίδης για να ακολουθήσει ο "κίλερ" Γιακουμάκης. Μέσα σε μια 3ετία συνέβη το αμφίδρομο: το ολλανδικό πρωτάθλημα κατάφερε να γίνει... ελκυστικός προορισμός για τον Έλληνα ποδόσφαιριστή αλλά πλέον και ο Έλληνας ποδόσφαιριστής να γίνει κάτι σαν μόδα στην Ολλανδία.

Κάπως έτσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ελληνική παροικία της Ολλανδίας αυξήθηκε με τους Τάσο και Χρήστο Δώνη, Μπότο, Εμαννουηλίδη ενώ το καλοκαίρι προβλέπεται πως θα υπάρχει...έξαρση στις μετακινήσεις από την χώρα μας προς την χώρα της τουλίπας. Ως επί το πλείστον νεαρών ποδόσφαιριστών και όχι... στόπερ!! ´Ήδη άλλωστε αρκετοί πιτσιρικάδες, από τις Ακαδημίες των Σουπερλιγκάτων ομάδων μας, που λόγω covid 19 παραμένουν ανενεργές, έχουν "ανεβεί" (με... άδεια ή χωρίς άδεια, φανερά ή...μυστικά) για να δοκιμαστούν από ολλανδικές ομαδες!

Σύμφωνα , λοιπόν, με καυτό ρεπορτάζ από την πίατσα agents η...καμπάνα κτυπάει μια ακόμη φορά για τον Παναθηναϊκό. Με την έννοια πως κινδυνεύει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας του, διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ο οποίος πρόσφατα (την προηγούμενη εβδομάδα) βρέθηκε και στο 3ημερο... προπονητικό κάμπ της Εθνικής Κ19 στον Άγιο Κοσμά. Κι αυτό αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Φορτούνα Σιτάρντ!! Ο λόγος για τον Παύλο Καρβούνη...

Τι εστί Καρβούνης; Μέσος επιθετικός στον άξονα, γεννημένος το 2002, μέλος της Κ19 του Παναθηναϊκού, χωρίς να του έχουν κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο, αν και έκλεισε τα 18 του χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και της λειτουργίας των Ακαδημιών, ο Καρβούνης μέσω του ατζέντη του (ανήκει στο κορυφαίο ολλανδικό Γραφείο της SEG, που έχει  δυνατό και πετυχημένο εκπρόσωπό στην Ελλάδα, τον πολύ ενεργητικό εσχάτως Τάσο Παπαδόπουλο), ζήτησε τον Δεκέμβριο ο 18χρονος να ανέβαινε στην πρώτη ομάδα έτσι ώστε να μπορεί να κάνει προπονήσεις και να μην μείνει στάσιμος. 

Ο υπεύθυνος της "πράσινης" Ακαδημίας, Βαγγέλης Σάμιος, του απάντησε πως μόνο αν ήταν επαγγελματίας θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά και πως δεν προτίθεται να τον κάνουν στην παρούσα φάση γιατί το κλάμπ προσπαθούσε να απαλλαγεί από συμβόλαια (τότε) και όχι να πρόσθετε. Με τον ατζέντη του Καρβούνη να ενημερώνει τότε τους "πράσινους" πως θα έπρεπε να κοιτάξει το συμφέρον του πελάτη του αφού στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να του βρούν λύση  για να προπονείται, για αυτό και θα τον πήγαινε στην Ολλανδία, από όπου υπήρχε ενδιαφέρον από τουλάχιστον δυο ομάδες ( Φορτούνα και Γκο Αχεντ)!

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων στον Παναθηναϊκό μάλλον δεν πίστεψαν πως ο... άγνωστος Παύλος Καρβούνης θα έκανε τέτοιο γκελ. Προφανώς υποτίμησαν και την δύναμη του εν λόγω Γραφείου αλλά και την πέραση που έχουν πλέον οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστες(ακραίοι, μέσοι και επιθετικοί) από τις ολλανδικές ομάδες που ήδη κτενίζουν και τις ελληνικές ακαδημίες...

Για να μην το κουράζω : ο Καρβούνης τελικά πήγε στην Φορτούνα Σιτάρντ, την ομάδα του Εμαννουηλίδη (μανατζερικά δεν είναι ομόσταβλοι,άρα δεν υπάρχει σύνδεση των δυο υποθέσεων), με την οποία προπονήθηκε για ένα μήνα!Αρχικά και βασικά με την Κ 19, μετά με την Κ23 ενώ στο τέλος έκανε (δοκιμαστικές) προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα της Φορτούνα. Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψει...πράσινο για την απόκτηση του!!

Λίγοι γνώριζαν πως την περασμένη Δευτέρα, στην πρώτη συγκέντρωση προπόνηση της Εθνικής Νέων στον Άγιο Κοσμά, ο Καρβούνης πήγε ουσιαστικά...κατευθείαν από την Ολλανδία. Δεν ξέρω αν το...έμαθαν στον Παναθηναϊκό ή...θορυβήθηκαν επειδή βρέθηκε στις κλήσεις της "γαλανόλευκης" αλλά η ουσία είναι πως στο "τριφύλι" τον...θυμήθηκαν και τον κάλεσαν για να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο! Λίγο καθυστερημένα βέβαια αφού όπως φαίνεται το... πουλάκι μπορεί και να έχει πετάξει για τους "πράσινους"!

Σύμφωνα πάντα με αυτά που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην μανατζερική πιάτσα, ο ατζέντης του Καρβούνη ενημέρωσε τους "πράσινους" πως τα έχουν βρει/ συμφωνήσει με την Φορτούνα Σιτάρντ και επιθυμεί να βρεθεί η κατάλληλη οικονομική φόρμουλα για να πάει 18χρονος μέσος άμεσα στην Ολλανδία με μεταγραφή. 

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, δεν φάνηκε και τόσο...φιλική με την συγκεκριμένη προοπτική. Ούτε και τόσος... συνεργάσιμος αν ισχύει πως ζήτησε τα τροφεία, που σύμφωνα με το νομικό τημ ξεπερνούν τις 320.000 ευρώ! Ποσό που ασφαλώς δεν πρόκειται να δώσει ούτε η Φορτούνα, ούτε καμία άλλη ομάδα από το εξωτερικό. Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό να πάει σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα (ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός) ο Καρβούνης και να μην πάρει πάνω από 30.000 ευρώ.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει... παράδοση να χάνει μόνο με το ποσό των τροφείων παίκτες των Ακαδημιών του. Από τον Τάσο Δώνη μέχρι τον Σιατούνη κι απο τον Βαγιαννίδη μέχρι τον Ζαγαρίτη
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη - "Χορηγία" από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ για σπουδαία μεταγραφή στην ΚΑΕ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags