Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερά λάθη Χιμένεθ, ρίσκαρε τα πάντα - Απίστευτο τι έκανε στο τέλος με Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-04 20:45:00

Τρομερά λάθη Χιμένεθ, ρίσκαρε τα πάντα - Τρελό τι έκανε στο τέλος - Σηκώνεις τα χέρια ψηλά με τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερά λάθη Χιμένεθ, ρίσκαρε τα πάντα - Τρελό τι έκανε στο τέλος - Σηκώνεις τα χέρια ψηλά με τον…

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο η εικόνα της στην ήττα από τον Βόλο με 1-0 δεν άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους της. Η Ένωση έμπλεξε σε περιπέτειες και αγχώθηκε κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε να αντιπαρατάξει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ήταν εμφανώς πιο παθιασμένη και το πάλεψε μέχρι τέλους για μια επική ανατροπή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προκάλεσε απορίες με το κουτσάρισμά του, με ορισμένες επιλογές του να φλερτάρουν επικίνδυνα με το ρίσκο ενός αποκλεισμού που αν ερχόταν, θα προκαλούσε σοβαρούς κλυδωνισμούς στην ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός φοβήθηκε πολύ το παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με μια παντελώς αδόκιμη επιθετική τριάδα (Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος). Δεν είναι κακό που τρεις ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες πήραν ευκαιρίες, αλλά το να τους ρίχνει στο γήπεδο όλους μαζί ο Χιμένεθ σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, αποτέλεσε μεγάλο ρίσκο. Πολλοί εξέφραζαν την απορία για το τι θα συνέβαινε εάν με κάποιο τρόπο ο Βόλος πετύχαινε το γκολ που αναζητούσε για να βρει σκορ πρόκρισης. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΑΕΚ θα πάσχιζε να σκοράρει χωρίς τον Ανσαριφάρντ, χωρίς τους Τάνκοβιτς και Αλμπάνη που είδαν το ματς από τον πάγκο, με δύο νεαρούς επιθετικούς και εξτρέμ τον Βασιλαντωνόπουλο, που είναι μπακ!

Επίσης, δεν μπορεί παρά να προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι ο Χιμένεθ, θέλοντας να κάνει πιο αμυντικογενή την ενδεκάδα του στα τελευταία λεπτά, προτίμησε τον Βασιλαντωνόπουλο αντί του Νταντσένκο. Δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν υπολογίζει  σε βάρος ενός παίκτη που ήρθε τον Ιανουάριο για να πάρει φανέλα βασικού αλλά αντ' αυτού έχει τεθεί στο περιθώριο!

Φυσικά, έχει και ελαφρυντικά ο Χιμένεθ, με κυριότερο εξ αυτών τους τραυματισμούς. Τί θα μπορούσε να κάνει ο Ισπανός, βλέποντας τον Σάκχοφ να στέκεται άτυχος και να αποχωρεί τραυματίας, ενώ δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χαφ; Έβαλε τον Χνιντ, ελπίζοντας να ανταποκριθεί στη θέση του "εξαριού" και ο Τυνήσιος θύμισε περισσότερο αθλητή του καράτε παρά ποδοσφαιριστή, καταφέρνοντας να αποβληθεί με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αφού ο Χνιντ αλλού πατά και αλλού όλη τη χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κράξιμο" ΑΕΚτζήδων: "Ομάδα-τσίρκο! Επικίνδυνος Μανόλο, διώξτε τον... - Χάνει ο Παπασταθόπουλος"

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags