Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Ανατροπή με Τσιμίκα - Τον… διώχνει ο Κλοπ από Λίβερπουλ - "Βουίζει ο τόπος" για τη νέα του ομάδα!
| 2021-03-06 18:30:00

Ανατροπή με Τσιμίκα - Τον… διώχνει ο Κλοπ από Λίβερπουλ - "Βουίζει ο τόπος" για τη νέα του ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Τσιμίκα - Τον… διώχνει ο Κλοπ από Λίβερπουλ - "Βουίζει ο τόπος" για τη νέα του ομάδα!

Δεν παίζει στην Αγγλία και ψάχνει σίγουρη θέση στην 11αδα.

Κώστας Τσιμίκας: Πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ στοίχισε το καλοκαίρι στην Λίβερπουλ η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, καθιστώντας την ως μία από τις πιο κοστοβόρες μετακινήσεις Έλληνα παίκτη στην ιστορία.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ έκανε πάταγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την μεταγραφή του στους "Κόκκινους" του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο μετά από σχεδόν οκτώ μήνες δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο και χρόνο στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο "Τσίμι" μετράει μόλις 5 συμμετοχές, τη μία ως βασικός, στη Λίβερπουλ και ήδη ακούγονται σενάρια για το μέλλον του διεθνή Έλληνα άσου.

Ήδη από την Τουρκία προέκυψαν διάφορα σενάρια που θέλουν την Γαλατασαράι να τον "γλυκοκοιτάζει" για δανεικό, κάτι που όμως δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί, ειδικά για παίκτη που η Λίβερπουλ σπατάλησε αρκετά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Εντούτοις, αν ο Τσιμίκας συνεχίσει να μην παίρνει τις ευκαιρίες που θέλει από τον Κλοπ, και να μην βρίσκει καν θέση στις αποστολές της Λίβερπουλ, τότε δεν αποκλείεται (μία στις χίλιες έστω...) να τεθεί θέμα δανεισμού του από τους "Κόκκινους" και όχι από τον ίδιο, προκειμένου να πάει σε μια ομάδα που να παίζει για να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτόξευση" Μπακασέτα, σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags