Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Κόντρα" Ολυμπιακού- ΑΕΚ - Στα… δύο το πρωτάθλημα - Νέα ηχηρή αποχώρηση, τόσα δίνει ο Τίγρης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-06 23:38:00

"Κόντρα" Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Στα… δύο το πρωτάθλημα - Νέα ηχηρή αποχώρηση, τόσα δίνει ο Τίγρης!

Του Αδέσποτου
"Κόντρα" Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Στα… δύο το πρωτάθλημα - Νέα ηχηρή αποχώρηση, τόσα δίνει ο Τίγρης!

Ποιος TOP προπονητής ετοιμάζεται για απόλυση;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αποκαλυπτική ήταν ξανά η εκπομπή "Αδέσποτοι" με τους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια στον Alpharadio 98,9, η οποία πλέον θα μεταδίδεται το σαββατοκύριακο 18:00 με 20:00.

Το Σάββατο βγήκαν ειδήσεις που πραγματικά θα συζητηθούν. Και αυτό γιατί αφορούν Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και... ρεπορτάζ που αφορά και στις δύο πλευρές!!!

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής και ΜΗ ξεχάσετε να την ακούσετε στον Alpha 9.89 την Κυριακή 18.00-20.00!

** Στα τέλη Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δεκτή τη παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος παραμένει προς το παρόν στη θέση του, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στην ΠΑΕ και να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες για την επόμενη μέρα.

Άνθρωποι που είναι κοντά στην ΑΕΚ, λένε, ότι εκτός από τον πρώτο αντιπρόεδρο και διεθύνοντα σύμβουλο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, θα υπάρξει άλλη μία δυνατή αποχώρηση από το οργανόγραμμα της Ένωσης.

Προσέξτε! Η αποχώρηση δεν θα είναι απαραίτητα στην ΠΑΕ. Μπορεί να είναι εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και δεν αναφέρομαι στον Χιμένεθ και το προπονητικό επιτελείο, για τον οποίο εκτιμώ κατά 80%, ότι δεν θα είναι του χρόνου στην ΑΕΚ.

** Το άλλο θέμα αφορά τον Καρίμι Ανσαριφάρντ. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι τον τελευταίο μήνα ο Ιρανός επιθετικός δεν πατάει καλά. Είναι ντεφορμέ ή ξενερωμένος; Αντιλαμβάνεται πάντως και ο ίδιος, ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του Χιμένεθ, ανεξάρτητα αν παίζει βασικός λόγω της συγκυρίας με τον τραυματισμό του Ολιβέιρα.

Ο Χιμένεθ, ο οποίος δεν ξέρουμε αν θα μείνει το καλοκαίρι, προτιμάει τον Πορτογάλο από τον Ιρανό. Ο Ολιβέιρα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ προφανέστατα για να κερδίσει χρόνο μέχρι τον Μάιο, προκειμένου να βρει καλύτερη πρόταση. Ο Μελισσανίδης από την πλευρά του έχει ζητήσει ένα deadline για την απάντηση του. Αν ο Ολιβέιρα δεν τη δεχτεί να αποσυρθεί η προσφορά.

Τί μένει να δούμε στην πορεία, είτε του Κυπέλλου είτε των πλέι οφ; Όλα δείχνουν πως μετά από μία διετία, ΑΕΚ και Ολιβέιρα θα χωρίσουν το καλοκαίρι τους δρόμους τους. Αυτό ακούγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος από πίσω του (και με την αποχώρηση του Λιβάγια) έχει δύο πιτσιρικάδες, τον Χριστόπουλο και ο Κοσίδη.

Ο Ολιβέιρα, που με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει 25 γκολ και 10 ασίστ σε 63 συμμετοχές, ήρθε με 1,250 εκατ.Ευρώ συμβόλαιο, κάτι που εξόργισε τον Λιβάγια. Η προσφορά που του είχε μεταφερθεί από την ΑΕΚ, για να ανανεώσει ήταν 700.000 με 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Γι'αυτό δεν έχει απαντήσει. Δεν φαίνεται να τρομάζει από τα deadline του Μελισσανίδη. Άλλες εποχές θα έμενε εκτός ομάδας. Σε άλλες εποχές όμως, γιατί τώρα η ΑΕΚ έχει ξεμείνει από επιθετικούς.

Όσον αφορά στον επιθετικό που ψάχνει η ΑΕΚ; Έχει μπει πλαφόν. Αυτός που θα έρθει θα παίρνει ταβάνι 750.000 Ευρώ.

** Το πόσο ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα της Super League 2 αποδεικνύεται από την τηλεθέαση που έχει. Η ΕΡΤ μάλιστα αποφάσισε να καλύπτει τα ματς, όχι με μονοκάμερες, αλλά με τέσσερις κάμερες. Και μίλαμε όχι μόνο για τα δύο που καλύπτει η ΕΡΤ3, αλλά όλα της αγωνιστικής. Έχει τηλεθέαση το πρωτάθλημα γιατί είναι πολύ πιο αξιόπιστο.

Και δεν είμαστε μόνο εμείς που ενδιαφερόμαστε για τη Super League 2.

Υπάρχουν δύο από τις ομάδες των Big4 που έχουν στραμμένες τις κεραίες τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Και όχι μόνο για παίκτες, όπως ο Τάμπας που ξεκίνησε από την Ακαδημία της ΑΕΚ και αγωνίζεται στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι ομάδες που έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρονται για το ποιες ομάδες θα ανέβουν. Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Ιωνικό και τον Διαγόρα. Ο Ολυμπιακός έχει μια αρέσκεια στις ομάδες από Κρήτη.

** Μιας και σερβίραμε είδηση για SL2 θα πρέπει να τονιστεί, ότι στις Ακαδημίες και ιδιαίτερα στις μεγάλες ομάδες πηγαίνει η αφρόκρεμα των ταλέντων. Τα περισσότερα όμως φρακάρουν και χάνονται. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να είσαι ταλέντο και να μη μπορείς να σταθείς στη Β' Εθνική.

Κάποτε ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης είχε προτείνει οι ομάδα της Super League να έχουν ομάδες που θα φτάνουν μέχρι τη δεύτερη κατηγορία. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί εκεί θα διοχετεύονται τα ταλέντα από τις Ακαδημίες. Γι'αυτόν τον λόγο γεμίζουμε από ξένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Τσιμίκα - Τον… διώχνει ο Κλοπ από Λίβερπουλ - "Βουίζει ο τόπος" για τη νέα του ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags