Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Κώστας Μανωλάς: Εξελίξεις με Μανωλά και Σωκράτη - "Θέλει να γυρίσει στην Εθνική" - "Ο Φαν’τ Σιπ πρέπει να…"
| 2021-03-07 12:00:00

Εξελίξεις με Μανωλά και Σωκράτη - "Θέλει να γυρίσει στην Εθνική" - "Ο Φαν’τ Σιπ πρέπει να…"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Εξελίξεις με Μανωλά και Σωκράτη - "Θέλει να γυρίσει στην Εθνική" - "Ο Φαν’τ Σιπ πρέπει να…"

Η επιθυμία των δύο παιδιών και τα αποδυτήρια! "Είναι παίκτες που έχουν προσφέρει στην Εθνική και δικαιούνται να είναι εκεί. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να λύσουν τα θέματά τους και τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι δύο παιδιά που με εμπειρία και δυναμική. Θα πρέπει να βρεθεί λύση", ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Κώστας Μανωλάς: Το ημερολόγιο έγραφε 3 Οκτωβρίου 2019, όταν ο Τζον Φαν΄τ Σιπ επιβεβαίωσε τις μουρμούρες που είχαν δημιουργηθεί μερικές ημέρες πριν, ότι θα «έκοβε» μεγάλα ονόματα από το ομοσπονδιακό συγκρότημα. Ο Ολλανδικός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής για τα ματς των προκριματικών του EURO 2020, με Ιταλία και Βοσνία. Από την 25άδα έλειπαν τα ονόματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Κώστα Μανωλά.

Η απόφαση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα αποδόθηκε σε σχέδιο ανοικοδόμησης της ομάδας. Η ομάδα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 και ο προπονητής είχε αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα, για τη διοργάνωση του Nations League, αλλά και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και ήθελε να κάνει πειραματισμούς.

Η κίνηση πάντως ερμηνεύτηκε διαφορετικά λόγω της κρίσης που είχε δημιουργηθεί στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας, οδηγώντας στην έξοδο τον προκάτοχό του, Άγγελο Αναστασιάδη, μετά την ήττα από την Αρμενία. Ο Φαν'τ Σιπ πάντως ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα έχανε οριστικά τη θέση του στην εθνική ομάδα, ζητώντας χρόνο, υποστήριξη και εμπιστοσύνη.

Απ'ότι φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών στην Εθνική ομάδα. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε έχουν πληθύνει οι αναφορές που τους θέλουν να είναι στις επόμενες κλήσεις του Φαν΄τ Σιπ.

Ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε στο Sportdog τα σενάρια, υποστηρίζοντας, ότι αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ξανά στην ομάδα.

«Η άποψή μου είναι, ότι πρέπει να γυρίσουν. Είναι παίκτες που έχουν προσφέρει στην Εθνική και δικαιούνται να είναι εκεί. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να λύσουν τα θέματά τους και τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι δύο παιδιά που με εμπειρία και δυναμική. Θα πρέπει να βρεθεί λύση», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Πόσο μπορεί να επηρεαστεί το κλίμα στα αποδυτήρια; «Ο κόουτς είναι αυτός που μπορεί να φέρει την ηρεμία και να θέσει τους κανόνες των αποδυτηρίων. Η διαδρομή των δύο παιδιών έχει δείξει, πως δεν έχουν πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι, ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά τα αποδυτήρια».

Ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε, ότι ο Κώστας Μανωλάς επιθυμεί πολύ την επιστροφή του. «Ξέρω από πρώτο χέρι ότι θέλει να γυρίσει», σημείωσε. Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έγινε κρούση, υπάρχει επιθυμία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, το ζητούμενο όμως είναι να φτάσει στο επιθυμητικό αγωνιστικό επίπεδο. Έτσι και αλλιώς ο παίκτης είναι στα πλάνα του Μαρτίνς, ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική συγκυρία που προέκυψε το πρόβλημα με τον Σεμέδο.

«Ο Σωκράτης ήρθε στον Ολυμπιακό. Ένας λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα ίσως και να ήταν εξαιτίας της Εθνικής. Όπως και να έχει και τα δύο παιδιά θα πρέπει να κλείσουν καλά το κεφάλαιο εθνική ομάδα στην καριέρα τους», κατέληξε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόντρα" Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Στα… δύο το πρωτάθλημα - Νέα ηχηρή αποχώρηση, τόσα δίνει ο Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags