Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Χαμός με τον διαιτητή στην Τούμπα - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός! (Vid)
| 2021-03-07 22:12:00

Χαμός με τον διαιτητή στην Τούμπα - Γιατί… φωνάζουν ΠΑΟΚ-Άρης - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός! (Vid)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με τον διαιτητή στην Τούμπα - Γιατί… φωνάζουν ΠΑΟΚ-Άρης - "Δικαιώθηκε" ο Ολυμπιακός! (Vid)

Για ακόμα ένα ντέρμπι δεν έλειψαν οι φωνές για τη διαιτησία, αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τον Πολωνό διαιτητή Σιμόν Μαρτσίνιακ.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ένα από τα πλέον επεισοδιακά ντέρμπι των τελευταίων ετών εκτυλίχθηκε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να "κλέβει" τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Για ακόμα ένα ντέρμπι πάντως, δεν έλειψαν οι φωνές για τη διαιτησία, αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τον Πολωνό διαιτητή Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Για όσους δεν τον θυμούνται, ο Μαρτσίνιακ ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα... πυρά των οπαδών του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, καθώς είχε σφυρίξει τον επαναληπτικό ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Γουλβς στην Αγγλία. Σε εκείνο το ματς ο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ελ Αραμπί για ανατροπή από τον Μπολί. Στη φάση δεν επενέβη ούτε το VAR, το 1-0 υπέρ της Γουλβς έμεινε μέχρι τέλους και οι Ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από το Europa League, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Στην Τούμπα ο Μαρτσίνιακ κλήθηκε να πάρει ορισμένες πολύ δύσκολες αποφάσεις, που έδωσαν πάτημα σε αμφότερες τις πλευρές να διαμαρτυρηθούν.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μαντσίνι στον Τσιγγάρα πριν από το 2-0 του Άρη. Το τέρμα μέτρησε κανονικά, αφού οι διαιτητές στο VAR δεν θεώρησαν ότι υπήρξε παράβαση.

Στο 77' ο Μαρτσίνιακ υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για τον Δικέφαλο σε φάση με πρωταγωνιστές τους Σίλβα και Ζίβκοβιτς, αλλά τον έσωσε το VAR, αφού αν δινόταν αυτό το πέναλτι σε άλλες εποχές, ο Πολωνός θα είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Στις καθυστερήσεις του ματς ωστόσο, ο Μαρτσίνιακ σφύριξε και δεύτερο πέναλτι για τους "ασπρόμαυρους", διακρίνοντας ότι ο Μπουσέ χτύπησε με τη γροθιά του τον τον Ίνγκασον. Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται πως πριν την παράβαση υπήρξε επιθετικό φάουλ του Ίνγκασον στον Δεληζήση που δεν σφυρίχθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τριπλό "ντου" για Ρέμπε - "Κόλπο" 17.5 εκατ. - Οι "εχθροί" στην αυλή Σαββίδη, τι έγινε με Γκαρσία!

Δείτε τις φάσεις από την Τούμπα, αλλά και το πέναλτι στο περσινό Γουλβς-Ολυμπιακός:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags