Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τους χειρότερους ξένους ο ΠΑΟ, κοιτάει το μαλλί ο…"
| 2021-03-08 13:50:00

"Τους χειρότερους ξένους ο ΠΑΟ, κοιτάει το μαλλί ο… - Ζόρια Αναστασίου - Κάν’ το όπως ο Μαρινάκης"

του Γιώργου Κτενά
"Τους χειρότερους ξένους ο ΠΑΟ, κοιτάει το μαλλί ο… - Ζόρια Αναστασίου -  Κάν’ το όπως ο Μαρινάκης"

Φορτσάτος Τότης Φυλακούρης: "Θα είναι δύσκολα αν γυρίσει γιατί..." - Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού σχολιάζει την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, την έντονη φημολογία για τον Λάζλο Μπόλονι και την πιθανή επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στο Κορωπί.

ΠαναθηναϊκόςΟ Τότης Φυλακούρης σχολίασε στο sportdog ότι οι Πράσινοι έχουν τους χειρότερους ξένους του πρωταθλήματος, περίμενε ότι ο Μπόλονι θα είχε προβλήματα στην ομάδα, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής τού Γιάννη Αναστασίου. 

"Να "βγει" ο Συλαϊδόπουλος στον Παναθηναϊκό - Το ήξερα ότι θα είχε προβλήματα ο Μπόλονι"

"Δεν το γνωρίζω το παιδί, τον Συλαϊδόπουλο, αλλά θα μπορούσε να βγει στον Παναθηναϊκό όπως ο Σίμος βγήκε από τις ακαδημίες μας και μετά πήγε στον ΟΦΗ. Από τη μία έφεραν τον Μπόλονι, αλλά από την άλλη δεν τον στήριξαν. Είχα μάθει από ΠΑΟΚτσήδες ότι είναι καλός προπονητής αλλά στη διάρκεια θα είχε προβλήματα με παίκτες, φιλάθλους, διαιτητές. Πήγε να την στρώσει την ομάδα στην αρχή αλλά βλέπω ότι δεν έχει παίκτες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος. 

"Τους χειρότερους ξένους ο ΠΑΟ - Μισός ο Βιγιαφάνιες - Μόνο το μαλλί ο Καρλίτος - Το ξέχασε ο Μακέντα"

Πώς βλέπετε το υλικό τού Παναθηναϊκού φέτος;

Παναθηναϊκός έχει τους χειρότερους ξένους ελληνικής ομάδας φέτος. Και δεν υπερβάλλω. Εκτός από Σένκεφελντ και τον Μολό, κανένας άλλος δεν παίζει! Ο Βιγιαφάνιες είναι μισός, ο Μαουρίτσιο από τον κορωνοϊό και μετά δεν έχει δυνάμεις. Ο Μακέντα έχει ξεχάσει ότι κάποτε έπαιζε στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Καρλίτος μόνο κοιτάζει το μαλλί του. Πίστευα ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορούσε να προσφέρει αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Χατζηγιοβάννης έχει προσόντα και μένουν ο Ιωαννίδης, που πολεμάει αλλά δεν έχει βοήθειες, και ο Καμπετσής που ξέρει μπαλίτσα αλλά είναι αόρατος".

"Να κάνουν ο,τι ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Δύσκολα και για Αναστασίου στον Παναθηναϊκό τώρα"

Τι πιστεύετε ότι λείπει από τον Παναθηναϊκό;

"Όποιος προπονητής και να έρθει πρέπει να βοηθηθεί. Να τον βοηθήσει να μην ασχολείται με όλα, γιατί ο Μπόλονι μαθαίνω ότι είναι συγκεντρωτικός. Να υπάρξουν άνθρωποι κοντά στην ομάδα, στον πρόεδρο και στον προπονητή που να βοηθήσουν. Ο Μαρινάκης έχει 3-4 παλιούς παίκτες στον Ολυμπιακό, γενικό αρχηγό, στις μεταγραφές, στο σκάουτιγνκ, και έχει το κεφάλι του ήσυχο"

Τέλος, θέλω να μου πείτε πώς βλέπετε την επόμενη μέρα στον σύλλογο;

"Αν έρθει ο Αναστασίου όπως ακούγεται, πιστεύω ότι την ξέρει ομάδα. Έχει δείξει έργο στον Παναθηναϊκό, αν και τώρα είναι δύσκολα γιατί στην προηγούμενη θητεία είχε καλύτερους παίκτες. Δεν έχει την ομάδα του Αναστασίου ή του Δώνη ο Παναθηναϊκός. Τώρα θέλει μια ησυχία, γαλήνη. Αν κυλήσουν καλά και πιάσουμε την 4η θέση τελικά, είναι καλά. Διαφορετικά θα πάμε για του χρόνου. Αλλά να φτιάξουμε μια ομάδα, να βρουν 3-4 καλούς παίκτες, για να δέσουν με τα ελληνάκια". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είπε ο Αλαφούζος σε Μπόλονι, τι θα γίνει με ΠΑΟΚ - Ύποπτος ρόλος του Ντρεοσί - Ποιος τον έφερε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags