Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Από τότε που έφυγε ο Λουτσέσκου, έπεσε επίπεδο ο ΠΑΟΚ"!
| 2021-03-09 14:38:00

Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Από τότε που έφυγε ο Λουτσέσκου, έπεσε επίπεδο ο ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Από τότε που έφυγε ο Λουτσέσκου, έπεσε επίπεδο ο ΠΑΟΚ"!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά και στον Χρήστο Τζόλη.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Φραντζέσκος, μίλησε στον Libero 107.4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά και στον Χρήστο Τζόλη.

Παράλληλα, έκανε αναφορά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας ότι από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έπεσε επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη: 

«Όπως τελείωσε, το ευχαριστήθηκαν όσοι το είδαν. Οι οπαδοί θα το είδαν αλλιώς. Περίμενα πως ο Άρης θα έχει αυτή την εικόνα. Έχει καλές μονάδες και πολύ καλό σύνολο. Έχει σταθερή απόδοση σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει σκαμπανεβάσματα και ψάχνεται. Είναι ένα ντέρμπι και γι' αυτό και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή μετράει, μπορεί να κρίνει πολλά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: 

«Η διάρκεια σε κάνει ομάδα. Ένα παιχνίδι δεν φτάνει. Ούτε δυο. Δεν είναι θέμα ελλείψεων σε κάποια γραμμή. Είναι μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, άλλαξε ρόστερ και από τότε που αποχώρησε ο Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ έχει πέσει ως επίπεδο. Δεν μπορείς πάντα να παίρνει ακριβά ή πάντα να αλλάζεις 6-7-8 παίκτες. Για την πτώση και την αλλαγή εικόνας κάποιων σημαντικών ποδοσφαιριστών παίζουν πολλά ρόλο. Η ηλικία, η αλλαγή προπονητή. Πάντα θα πρέπει να σκέφτεσαι πως θα έρθει η φθορά με το χρόνο και το αύριο θα πρέπει να το χτίσεις. Δεν αλλάζεις ρόστερ από τη μια μέρα στην άλλη. Γλύκος και Αθανασιάδης έχουν γράψει ξεχωριστή πορεία στον ΠΑΟΚ και τη μεγάλη κατηγορία. Είναι τιμή για την ομάδα μας που βρίσκονται εδώ».

Για τον Χρήστο Τζόλη:

«Τον έβλεπα όταν τον είχαμε αντίπαλο στις ακαδημίες. Το παιδί αυτό φαινόταν ότι το ‘χει, έδειξε από νωρίς την κλάση του. Το έδειξε, και έχει πάρει το δρόμο του. Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Η ουσία για αυτό το παιδί είναι να κάνει το σωστό επόμενο βήμα στο εξωτερικό. Να βρει μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο, θα τον βάλει να παίξει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags