Facebook Pixel Παναθηναικός: "Να φύγουν οι μισοί από τον ΠΑΟ - Απόλυση Μπόλονι, στα πλέι οφ με…"
| 2021-03-09 17:00:00

"Να φύγουν οι μισοί από τον ΠΑΟ - Απόλυση Μπόλονι, στα πλέι οφ με… - Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος"!

του Γιώργου Κτενά
"Να φύγουν οι μισοί από τον ΠΑΟ - Απόλυση Μπόλονι, στα πλέι οφ με… - Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος"!

Φοβερές ατάκες του Βασίλη Κωνσταντίνου στο Sportdog! Ποιος ξένος άσος δεν θέλει να παίξει και τι θα γίνει αν έρθει ο Γιάννης Αναστασίου στο Τριφύλλι; Η χαμένη χρονιά, το μέτριο ρόστερ και το μεγάλο λάθος με τους Έλληνες παίκτες.

Παναθηναικός: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στο sportdog για την κατάσταση στο Τριφύλλι, τον Μπόλονι αλλά και τα λάθη που έγιναν στην ομάδα από την εποχή των Ρόκα και Πογιάτος.

Ακόμα, αναφέρθηκε στους ξένους ποδοσφαιριστές που οι μισοί δεν θα έπρεπε να παίζουν στους Πράσινους αλλά και στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

"Λάθος η επιλογή Μπόλονι - Κακός χαρακτήρας - Δεν έχει κάνει επιτυχίες ουσίας στην καριέρα του"

"Πάμε προς το τέλος του Μπόλονι, ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που έκανε την πρώτη ήττα από Γιάννινα ότι θα έκανε και τις άλλες δύο. Από την αρχή της σεζόν έκανε λάθος επιλογές η ομάδα, λάθος προπονητή. Ποιος είναι αυτός ο Πογιάτος που έρχεται για να τον βγάλει από τα δύσκολα που είχε η ομάδα; Λάθος επιλογή ο Πογιάτος, δεν είχε το ανάστημα και τις γνώσεις για να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τα δύσκολα. Λάθος και ο τεχνικός διευθυντής, γιατί όλοι που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο λίγο-πολύ ξέρουμε ότι ο Ρόκα μπορεί να βοήθησε μια μικρομεσαία ομάδα στην Κύπρο να ανέβει κάποια σκαλιά, αλλά το Τριφύλλι δεν είναι για να πλαισιώνει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα κι αυτό αν το καταφέρει στο τέλος. Ήταν λάθος και η αξιολόγηση του έμψυχου υλικού. Κι όταν έφυγαν, ήταν λάθος η επιλογή του Μπόλονι", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Γιατί λέτε ότι ήταν λάθος η επιλογή του Μπόλονι;

"Είναι μεγάλος σε ηλικία, κατά διαστήματα στην καριέρα του μπορεί να έκανε κάποιες επιτυχίες σχετικά καλές αγωνιστικά αλλά δεν ήταν ουσίας. Κι αυτός όταν ήρθε, σίγουρα για όλους εμάς που ξέρουμε και παρακολουθούμε, ήταν λάθος επιλογή. Ξέρουμε ότι είναι κακός χαρακτήρας. Αυτό το λάθος έγινε στον Παναθηναϊκό και αντί να καλυτερεύει η ομάδα, έμεινε στο ίδιο επίπεδο και μπορεί να βρίσκεται και χαμηλότερα".

"Δεν έχει προπονητή ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία η επιλογή Μπόλονι - Για αυτό έφεραν μέτριους ξένους"

Τι πιστεύετε για αυτό το πολύ κακό φεγγάρι του Παναθηναϊκού;

Παναθηναϊκός για εμένα δεν έχει προπονητή, η επιλογή του Μπόλονι ήταν κακή. Ο άνθρωπος που τον υπέδειξε δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό τον πρότεινε. Ήταν αποτυχία. Αλλά δεν υπάρχει και τεχνικός διευθυντής, αυτός που ήρθε ήταν παλιός συνεργάτης του Μπόλονι, άρα δεν μπορεί να τον εκθέσει. Στο τιμ το ποδοσφαιρικό δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να έχει προσωπικότητα η οποία θα πει στους αρμόδιους και στον Αλαφούζο ότι κακώς παίρνουμε αυτόν και συνεχίζουμε να έχουμε τον Μπόλονι και τον Ντρεοσί που δεν προσφέρουν τιποτα στην ομάδα. Αλλά μεγάλη συμμετοχή στο πρόβλημα έχουν και οι δημοσιογράφοι, γιατί στις 6 πρώτες νίκες πολλοί εξύψωναν τον Μπόλονι και δεν έβλεπαν το βάθος της ομάδας, τα αποδυτήρια κ.λπ. Στην πρώτη-δεύτερη ήττα βγήκαν όλα αλλιώς. Η νίκη επί του Ολυμπιακού απάλυνε την κακή εικόνα και τα λάθη του προπονητή αλλά μετά την ήττα με Γιάννινα ξαναβγήκαν όλα στην επιφάνεια".

Ποια είναι η ευθύνη των παικτών;

Παναθηναϊκός έκανε λάθος τεράστιο όταν στο πλάνο των 18-21 ετών που είχαμε φτιάξει, είχαμε πει ότι κορμός θα είναι οι Έλληνες. Τον πρώτο 1,5 χρόνο με τον Δώνη ήταν ελληνικός ο κορμός, από εκεί και πέρα όσοι ήρθαν ήθελαν να επενδύσουν σε ξένους γιατί είχαν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από τους Έλληνες και για αυτό παραμέρισαν τους Έλληνες και έβαλαν τους δικούς τους ξένους. Ας πούμε ο Μπουζούκης μέχρι χθες ήταν ανερχόμενο αστέρι, τώρα πού είναι; Ο Χατζηγιοβάνης πού είναι; Κανένας δεν ασχολήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αν δεν είσαι τεχνικός διευθυντής αλλά βρίσκεσαι στο τιμ του Παναθηναϊκού, πρέπει να τα επισημάνεις αυτά τα θέματα".

"Δεν θέλει να παίξει ο Καρλίτος - Χαμένη χρονιά για Παναθηναϊκό - Στα πλέι οφ να..."

Αν και ο Μπόλονι φαίνεται ότι έχει πάρει μικρή παράταση, για την επόμενη μέρα αυτή της αγωνιστικής σεζόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλος προπονητής. Ακούγονται ονόματα από τον Συλλαϊδόπουλο μέχρι τον Αναστασίου.

"Τον Αναστασίου για πότε; Γιατί ο Αναστασίου και οποιοσδήποτε Αναστασίου θέλει πίστωση χρόνου για να αλλάξει κάτι. Οι ξένοι που παίζουν τώρα στον Παναθηναϊκό, οι μισοί δεν πρέπει να παίζουν. Μέχρι να αλλάξει το πλάνο, να βάλει τους παίκτες που πιστεύει, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα που θα τους δει. Μπορεί να έχει ακούσει, να τους έχει δει σε βίντεο αλλά είναι αλλιώς η συμπεριφορά των παικτών στην προπόνηση. Μπορεί να μαθαίνεις ότι ο Καρλίτος είναι καλός παίκτης, αλλά τώρα δεν θέλει να παίξει. Τι θα κάνεις; Πάντως είτε διώξει τον Μπόλονι και πάρει καινούργιο προπονητή είτε όχι είναι χαμένη χρονιά. Δεν μπορεί ένας νέος προπονητής να προσφέρει τίποτα. Στην πρώτη νίκη εξυψώνουμε και τον κάνουμε Θεό και στην πρώτη ήττα τον διαλύουμε. Αν ο προπονητής δεν εμπνέει τα μεγάλα συμβόλαια πώς θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά; Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απολύσει τον Μπόλονι, μπορεί να συνεχίσει με τον Συλλαϊδόπουλο και να παίξει στα πλέι οφ, αλλά πρέπει οι παίκτες να προσπαθήσουν περισσότερο και να αξιοποιήσουν το νέο προπονητή και να τον στηρίξουν. Δεν έχουν φυσική κατάσταση, είναι σε μέτριο επίπεδο και αυτό είναι από την εποχή του Πογιάτος και μετά με τον Μπόλονι. Άρα μπορούν οι ίδιοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και να προσπαθήσουν περισσότερο. Με την προσωπικότητά τους και την αξία που έχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για ΤOP όνομα από ΝBA - Η επιστροφή που θα αλλάξει τα πάντα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags