Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα-φωτιά για Ρέμπε: "Δεν είχα πεισθεί και τόσο μαζί του - Αν ζητούσε χρήματα ο ΠΑΟΚ τότε..."
| 2021-03-10 10:07:00

Ατάκα-φωτιά για Ρέμπε: "Δεν είχα πεισθεί και τόσο μαζί του - Αν ζητούσε χρήματα ο ΠΑΟΚ τότε..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά για Ρέμπε: "Δεν είχα πεισθεί και τόσο μαζί του - Αν ζητούσε χρήματα ο ΠΑΟΚ τότε..."

Δηλώσεις που λένε πολλά για τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, που θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για χάρη της Νυρεμβέργης.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο δημοσιογράφος του «Kicker», Δημήτρης Δημουλάς, για την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε και τους πιθανούς της λόγους, τονίζοντας ότι ίσως να μην ικανοποιήθηκε από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν τον είχα γνωρίσει αλλά από τη συλλογή πληροφοριών που είχα κάνει δεν είχα πεισθεί και τόσο. Έτσι έφυγε και από τη Βόλφσμπουργκ. Το οξύμωρο είναι ότι ο Ρέμπε θα είναι υπάλληλος στον Χέκινγκ.

Μπορεί να τους βολεύει γιατί δεν ξέρουν που θα παίζει η Νυρεμβέργη του χρόνου. Μπορεί να παίζει και στη Β΄Εθνική καθώς η εικόνα και η απόδοση της στα τελευταία παιχνίδια δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Μπορεί να τη δούμε και στα μπαράζ της Γ΄Εθνικής. Δεν είναι απίθανο να συμβεί. 

Το άλλο εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ο Χέκινγκ ήταν αντίθετος με την τοποθέτηση αθλητικού διευθυντή για οικονομικούς λόγους κυρίως. Ένας συνάδελφος μου είπε ότι αν ο ΠΑΟΚ ζητούσε χρήματα για την αποδέσμευση η Νυρεμβέργη θα αδυνατούσε να δώσει και 200.000. Πιθανόν να μην ικανοποιήθηκε από το περιβάλλον στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags