Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Μεγάλη έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική
| 2021-03-14 17:05:00

Μεγάλη έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Απογειώνει" Έλληνα άσο - Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Απογειώνει" Έλληνα άσο - Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού!

Εξέλιξη που αφορά άμεσα τους δύο Δικεφάλους αλλά και τους Ερυθρολεύκους. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, σκέφτεται να καλέσει τον Τάσο Δουβίκα.

Η Εθνική Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, στο διάστημα της θητείας του Φαν Σιπ σε αυτή, αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ. Η απόσυρση του Φάνη Γκέκα σε συνδυασμό με την μεγάλη πτώση στην απόδοση του Κώστα Μήτρογλου έχει δημιουργήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην Γαλανόλευκη!

Του Ηλία Λιβάνιου

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολλανδός τεχνικός έχει… πειραματιστεί ιδιαίτερα για την θέση «9» δίνοντας ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Κουλούρης, ο Παυλίδης και ο Γιακουμάκης. Ο πρώτος βρέθηκε στα… αζήτητα της Τουλούζ με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα ενώ και ο Παυλίδης έχει εμφανίσει σημάδια πτώσης, χωρίς να έχει την ανάλογη πρόοδο. Αντιθέτως, η ευχάριστη έκπληξη είναι ο Γιακουμάκης, ο οποίος έχει… τερματίσει το κοντέρ φέτος στην Ολλανδία με την Φένλο, σκοράροντας κατά ριπάς.

Παρόλα αυτά ο πρώην φορ της ΑΕΚ δεν αρκεί από μόνος του και σίγουρα ο Φαν Σιπ θέλει και άλλες λύσεις. Αυτός είναι κι ο λόγος που εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον Τάσο Δουβίκα του Βόλου, ο οποίος εάν δεν ήταν ο Ελ Αραμπί στην Σούπερ Λιγκ, ενδεχομένως να έβγαινε και πρώτος σκόρερ της Λίγκας, ενώ τον θέλει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός.

Διανύει τρομερή χρονιά έχοντας εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία από τις 250.000 ευρώ ήδη στις 800.000 ευρώ, ενώ έχει σκοράρει 12 γκολ σε 29 ματς φέτος με τη φανέλα του Βόλου. Όντας μόλις 21 ετών έχει όλα τα φόντα για να πάρει ευκαιρίες και στην Εθνική ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως το όνομά του το τελευταίο διάστημα «παίζει» στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον… χτυπάει η ΑΕΚ - Έκπληξη Μαρτίνς με πιτσιρικά - Μπάχαλο με Μανωλά-Σωκράτη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags