Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αναμφίβολα, το πιο hot όνομα Έλληνα ποδοσφαιριστή στη φετινή Superleague, είναι αυτό του Τάσου Δουβίκα. Ο 21χρονος φορ έχει… κλέψει τις εντυπώσεις με τη φανέλα του Βόλου, όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 γκολ, πίσω μόνο από τον Ελ Αραμπί.

Του Χρήστου Δημόπουλου

Το όνομα του μικρού όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog, κέντρισε την προσοχή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σχιπ, που τον κάλεσε ήδη στην αποστολή της Εθνικής.

Παράλληλα, όμως, ο Αθηναίος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον (και) των μεγάλων. Με κυριότερο εκείνο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μιας και ο ο Ολυμπιακός λόγω των κακών σχέσεων με τη θεσσαλική ΠΑΕ, δύσκολα μπορεί να μπει σε διεκδίκηση. Κι όλα αυτά έχουν σημασία, διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Πάμε τώρα και σε μια ιστορία του παρελθόντος, που έχει το δικό της ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι του 2018, όταν στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηνία το δίδυμο Γιώργου Δώνη-Νίκου Νταμπίζα, η αθηναϊκή ομάδα επιχείρησε να προσεγγίσει τον Αστέρα Τρίπολης για τον 18χρονο, τότε, Τάσο Δουβίκα. Ο ταλαντούχος παίκτης είχε… ψηθεί με το project του Παναθηναϊκού, καθώς ο κόουτς Δώνης λόγω των περιορισμών για μεταγραφές έψαχνε ταλαντούχους νέους να βγουν μπροστά. Τελικώς, η περίπτωση του νεαρού επιθετικού δεν προχώρησε ποτέ, καθώς οι Αρκάδες δεν δέχτηκαν να συναινέσουν στη μεταγραφή, αξιώνοντας μάλιστα ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή εξέλιξη για Νίνη - Επιστρέψει σε top επίπεδο - Στη λίστα δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων!