Facebook Pixel Superleague: Χαμός για τα τηλεοπτικά - "Μάχη" Nova με Cosmote TV
| 2021-03-20 17:46:00

Χαμός για τα τηλεοπτικά - "Μάχη" Nova με Cosmote TV - Δύο... στρατόπεδα στη Superleague!

Χαμός για τα τηλεοπτικά - "Μάχη" Nova με Cosmote TV - Δύο... στρατόπεδα στη Superleague!

Τι σχολιάζει ο Φώτης Κωστούλας στο Sportdog και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα τηλεοπτικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι θέλουν οι ομάδες και τι περιμένουν να γίνει μετά την πρώτη... κρούση.

Superleague: Πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague είναι η Cosmote TV, η οποία έχει μπει για τα καλά στην εν λόγω «κούρσα». Η είδηση ήρθε στην επιφάνεια προχθες (18/3), μετά την τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού που πραγματοποιήθηκε και το νεότερο ρεπορτάζ του Sportdog, έρχεται να επιβεβαιώσει στο ακέραιο το ενδιαφέρον του συνδρομητικού καναλιού για τη λίγκα.

Σε επικοινωνία που είχε μάλιστα το Sportdog με τον ισχυρό άνδρα του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η Cosmote TV έχει εκφράσει την επιθυμία να καταθέσει πρόταση για το ελληνικό πρωτάθλημα, με σκοπό να το συμπεριλάβει στο αθλητικό της πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι η λύση της κεντρικής διαχείρισης είναι αυτή που προωθείται αυτή τη στιγμή.

Εδώ, υπάρχουν δύο... στρατόπεδα ομάδων. Οι μεν ΠΑΕ που έχουν εκφραστεί ανοιχτά υπέρ αυτής της προοπτικής και οι δε, που μπορεί να μην έχουν εκφραστεί ούτε θετικά ούτε αρνητικά, αλλά χρειάζονται περαιτέρω χρόνο για να εξετάσουν τα δεδομένα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως υπάρχουν ΠΑΕ οι οποίες έχουν ενεργό συμβόλαιο με την Nova και για την περίοδο 2021-22.

Το έτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Nova δεν βρίσκεται εκτός της συγκεκριμένης «κούρσας» για τα τηλεοπτικά. Όπως σχολίαζε και ο Φώτης Κωστούλας μιλώντας στο Sportdog, η Superleague θα ακούσει τις προτάσεις που θα καταθέσουν τόσο η Nova όσο και η Cosmote TV, αποφασίζοντας εν συνεχεία για την πιο συμφέρουσα προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Άψογος στην τακτική ο Ράσταβατς - Καμία σχέση με Λουτσέσκου" - "Μπορεί σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags