Facebook Pixel ΑΕΚ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Στον... αέρα ο Μανόλο!
| 2021-03-21 22:45:00

Αδιόρθωτη ΑΕΚ, έκαναν πάλι το ίδιο λάθος - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Στον... αέρα ο Μανόλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιόρθωτη ΑΕΚ, έκαναν πάλι το ίδιο λάθος - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Στον... αέρα ο Μανόλο!

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και όσα έγιναν στην Τούμπα, δείχνουν ξεκάθαρα το μεγάλο πρόβλημα της Ένωσης. Οι αποφάσεις της διοίκησης για το καλοκαίρι και γιατί... κινδινεύει ακόμα και ο Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Ακόμη ένα ντέρμπι για την ΑΕΚ, ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι που η Ένωση δεν καταφέρνει να πανηγυρίσει τη νίκη, αφού ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα να ήταν σχετικά ισορροπημένο σε τελικές προσπάθειες, ωστόσο και πάλι οι «κιτρινόμαυροι» προδόθηκαν από τι άλλο; Την άμυνά τους. Για την ακρίβεια, την αδιόρθωτη άμυνά τους.

Είναι φοβερό αυτό συμβαίνει με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ φέτος. Σχεδόν σε κάθε αγώνα δέχεται γκολ από στημένες φάσεις. Στα δύο τελευταία της ντέρμπι, μάλιστα, με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τώρα στην Τούμπα, βρίσκεται πίσω στο σκορ κυριολεκτικά, στο πρώτο καλοεκτελεσμένο στημένο του αντιπάλου. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Σαν να μην έφταναν οι... απίθανοι τρόποι που μπορεί να παραβιαστεί η εστία της Ένωσης, στη Θεσσαλονίκη ήρθε ακόμα μία. Αυτή τη φορά, η ΑΕΚ... κατάφερε να δεχθεί γκολ σε 16 δευτερόλεπτα από την σέντρα της επανάληψης!

Το πρόβλημα με τον «Δικέφαλο» θα ήταν σχετικά απλό, αν όλα όσα συζητάμε αποτελούσαν μεμονωμένα λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα θ’ αναζητούσε το καλοκαίρι παίκτες τέτοιας ποιότητας, που θα κάνουν σαφώς δυσκολότερα ανάλογα αβίαστα λάθη. Έλα όμως που το θέμα είναι πιο βαθύ. Συνολικά η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ σθενάζει, σαν να μην δουλεύει τίποτα καλά όταν πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να υπερασπιστούν την εστία τους.

Η εικόνα αυτή έχει γίνει απολύτως αντιληπτή από τους διοικούντες την Ένωση και αυτός είναι ο λόγος, που το καλοκαίρι αναμένονται σαρωτικές αλλαγές. Όσο μάλιστα περνάει ο καιρός, αυτές οι αλλαγές φαίνεται ότι θα συμπεριλάβουν και τον ίδιο τον Χιμένεθ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παικταράδες… καθάρισαν για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό γύρισε ο Πασχαλάκης; - Ταινία… τρόμου η ΑΕΚ!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags