Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δυσφορία" για Φορτούνη - "Τρέλα" για Τσιμίκα
| 2021-03-22 11:45:00

"Δυσφορία" στον Ολυμπιακό για Φορτούνη - Τι έγινε με Άρη - "Τρέλα" για Τσιμίκα από κορυφαία ομάδα!

Sportdog Team
"Δυσφορία" στον Ολυμπιακό για Φορτούνη - Τι έγινε με Άρη - "Τρέλα" για Τσιμίκα από κορυφαία ομάδα!

Γιατί... έφαγε πάγκο ο Έλληνας άσος και τι συμβαίνει με τον "Τσίμι" στη Λίβερπουλ. Η επιθυμία του Κλοπ για το καλοκαίρι και ο μεγάλος σύλλογος που θα ήθελε να τον υπογράψει ακόμα... και αύριο.

Ολυμπιακός: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89. Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Τι έγινε λοιπόν με τον Κώστα Φορτούνη και γιατί δεν έπαιξε με τον Άρη; Πού θα πάει το καλοκαίρι και ο Κώστας Τσιμίκας και ποιες είναι οι… συμμαχίες στη Σούπερ Λιγκ 2;

** Υπήρχε δυσφορία στον οργανισμό του Ολυμπιακού για την απόδοσή του Κώστα Φορτούνη στη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Περίμεναν από αυτόν κάτι παραπάνω, να κάνει τη διαφορά. Ο Έλληνας άσος είχε διάθεση, αλλά κάποια πράγματα δεν του βγήκαν. Η απουσία του πάντως από την 11αδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, αποτελεί τεράστια έκπληξη. Ειδικά από τη στιγμή που έλειπε και ο Βαλμπουενά. Ίσως να συνδέεται και με αυτή τη… δυσφορία ο παραγκονισμός του.

Πολύ περίεργο ότι έλειπε. Ενώ μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και ένα παρελθόν μεταξύ του Μαρτίνς και του Φορτούνη. Ούτε αλλαγή δεν μπήκε την Κυριακή, με τον Πορτογάλο να κάνει μόλις τέσσερις!

** Αλλιώς τα περίμενε ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ και αλλιώς τα βρήκε. Ήξερε πως θα είναι αναπληρωματικός, αλλά ήλπιζε να έχει γράψει και 15 συμμετοχές μέχρι τώρα. Πάντως δεν υπάρχει πιθανότατα να πωληθεί το καλοκαίρι. Ο Κλοπ θα προτιμούσε να πάει δανεικός σε ομάδα της Αγγλίας για να μπορεί να τον τσεκάρει, ενώ έχουν ήδη γραφτεί κι άλλοι σύλλογοι εκτός Νησιού.  Όμως το σενάριο που γράφτηκε για Σεβίλλη έστω και για δανεικό, έχει βάση, γιατί ο Μόντσι του έχει μεγάλη αδυναμία. Τον γουστάρει πολύ!

** Ωραία πρωτάθλημα γίνεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάποιοι θέλουν τη Δόξα Δράμας στην εξάδα, στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2. Γιατί είναι πολύ σημαντικό ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι, στη διαδικασία των πλέι οφ. Θα παίξουν ρόλο και οι… συμμαχίες για την άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Βαρούχα για Τρίπολη - "Διέψευσε" σε όλα τον ΠΑΟΚ - Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags