Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Ο διάλογος πριν το "ξύλο": "Αντε γαμ@ δεν δέχεσαι συγνώμη"
| 2021-03-22 21:33:00

Ο διάλογος πριν το "ξύλο" στην Τρίπολη: "Θα μου έριχνες και φάπα..."-"Αντε γαμ@ δεν δέχεσαι συγνώμη"

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο διάλογος πριν το "ξύλο" στην Τρίπολη: "Θα μου έριχνες και φάπα..."-"Αντε γαμ@ δεν δέχεσαι συγνώμη"

Τι είπαν Παπαδόπουλος - Διούδης, πώς ξέφυγαν και οι ψυχραιμότεροι που επενέβησαν για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Τo sportdog.gr αποκαλύπτει τον διάλογο στα αποδυτήρια και πώς σκίστηκε το μπουφάν του γκολκίπερ των Αρκάδων.

Στην Τρίπολη την Κυριακή είχαμε μια ποδοσφαιρική παράσταση...hard rock, όσον αφορά στο Αστέρας - Παναθηναϊκός. Με το 2-2 να διαμορφώνεται στο 97' με σκόρερ τον κίπερ Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε την τέλεια εκτέλεση... εμπνευσμένος απο τον συναδελφό του της Σεβίλλης, Μπόνο, που το προηγουμενο βράδυ είχε ισοφαρίσει με... καρμπόν στις καθυστερήσεις την Βαγιαδολίδ!

Οι GOALάρες , λοιπόν, σήμερα έρχονται να αποκαλύψουν τι συνέβη/ειπώθηκε στα αποδυτήρια του "Θεόδωρος Κολοκωτρώνης"  μετά την λήξη, κατά την επισκεψή του Παπαδόπουλου σε αυτά των "πράσινων".

Είχε προηγηθεί του επικού γκολ της ισοφάρισης ένας τσαμπουκάς του κίπερ του Αστέρα με τον Διούδη, όταν εγκατέλειψε την εστία του για να πάει στην απέναντι και να την...πέσει στον πορτιέρε του Παναθηναϊκού, επειδή νόμιζε πως έκανε ...θέατρο/καθυστερήσεις μένοντας πεσμένος στο χορτάρι (στο 92').

Ο Παπαδόπουλος που δεν ήταν καν αρχηγός έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η...μεταβασή του - στην διάρκεια του αγώνα - μίλησε άσχημα στον Διούδη όταν έφτασε κοντά του. Κυρίως απειλητικά σαν... κουτσαβάκι. Συγκεκριμένα, ακούστηκε να του λέει : "σήκω πάνω ρε Διούδη μην σου ρίξω φάπες"!!

Προφανώς για αυτό τον λόγο και επειδή είχε τις... ενοχές του - αλλά και...δικαιωμένος απο την ισοφάριση αφού ουσιαστικά ήταν ...απο πάνω - ο Παπαδόπουλος πήγε και ζήτησε συγνώμη απο τον Διούδη. Με τον διεθνή γκολκίπερ όμως, να... στραβώνει, να τον αποπαίρνει και να μην την δέχεται.

"Ποιός νομίζεις ο τι εισαι... Θα μου έριχνες και φάπα... Λες και δεν με ξέρεις τόσα χρόνια, ήμασταν και μαζί (σ.σ. στον Πανιώνιο)... Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη σου... Και παράτα μας, φύγε απο εδώ..." ήταν πάνω, κάτω τα λόγια του Σωκράτη Διούδη.

Για να μεσολαβήσουν κάποιοι παρευρισκόμενοι ώστε να αποχωρήσει ο πορτιέρε του Αστέρα. Κουβέντα στην κουβέντα όμως, ο Παπαδόπουλος ξαναφούντωσε κι άρχισε να φωνάζει στον Διούδη : " Αντε γα@@@@@ ρε Σωκράτη, που δεν θα δεχθείς και την συγγνώμη μας"!

Με τον τερματοφύλακα του Παναθηναίκού όμως, να τον ακούει, να σηκώνεται πάνω και να κινείται πρός το μέρος του ωρυόμενος: "τι είπες ρε; Έλα εδώ...". Χρειάστηκε δε να μπουν στην μέση οι πιο ψύχραιμοι για να μην έρθουν στα χέρια/να τους χωρίσουν. Με απώλεια για τον Παπαδόπουλο το ...σκισμένο μπουφάν του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε που κατάλαβαν τι έγινε στον ΠΑΟ - Έπεφταν κάτω και τους... τιμώρησε - Καμία λογική με Μακέντα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags