Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάρκους Μπεργκ: Έκπληξη με Μπεργκ - Αυτή είναι η συμφωνία - Μαζί με... ΑΕΚτζή και ΠΑΟΚτσή!
| 2021-03-23 17:42:00

Μεγάλη έκπληξη με Μπεργκ - Αυτή είναι η συμφωνία - Μαζί με... ΑΕΚτζή και ΠΑΟΚτσή!

Μεγάλη έκπληξη με Μπεργκ - Αυτή είναι η συμφωνία - Μαζί με... ΑΕΚτζή και ΠΑΟΚτσή!

Φοβερή εξέλιξη με τον Σουηδό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού. Τί σχέση έχουν οι Πράσινοι και οι δύο Δικέφαλοι με την υπόθεση;
 

Παναθηναϊκός - Μάρκους Μπεργκ: Δημοσιεύματα από την Σουηδία ανέφεραν ότι ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε σε συμφωνία με την Γκέτεμποργκ για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και στην ομάδα που τον ανέδειξε το προσεχές καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεργκ από την μέρα που πωλήθηκε από τον Παναθηναϊκό (ελάχιστα βάσει των όσων άξιζε) έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Αλ Αϊν και Κρασνοντάρ. Τελευταία φορά που βρισκόταν στο Γκέτεμποργκ ήταν το μακρινό 2007 όταν και είχε πωληθεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόνινγκεν στην οποία είχε πωληθεί έναντι 4 εκατ. ευρώ. Έκανε τον κύκλο του στο εξωτερικό παίζοντας σε 6 διαφορετικές ομάδες.

Εάν επέστρεφε σήμερα στην Σουηδία θα έβρισκε αρκετά γνώριμα πρόσωπα από την Σούπερ Λιγκ! Και αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που αγωνίζονται εκεί οι Γιάννης Ανέστης, Ματίας Μπριάσμιρ, Πόντους Βέρνμπλουμ και Γιάκομπ Γιόχανσον. Με εξαίρεση το συμβόλαιο του Γιόχανσον των υπολοίπων λήγει στο τέλος του 2021, οπότε λογικά θα προλάβουν να παίξουν μαζί. Όπως και να έχει εκεί αγωνίζεται ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, δύο της ΑΕΚ και ένας του ΠΑΟΚ!

Από εκεί και πέρα θα βρει τον παικταρά Χάμσικ, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη πριν από 15 ημέρες για χάρη της σουηδικής ομάδας, κάνοντας εξάμηνο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags