Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Μόνο ο Ολυμπιακός θα χάσει από τη βαλκανική Λίγκα - Είναι... απειλή για το Champions League"
| 2021-03-23 17:15:00

"Μόνο ο Ολυμπιακός θα χάσει από τη βαλκανική Λίγκα - Είναι... απειλή για το Champions League"

Sportdog Team
"Μόνο ο Ολυμπιακός θα χάσει από τη βαλκανική Λίγκα - Είναι... απειλή για το Champions League"

"Η Βαλκανική Λίγκα, δεν είναι μια καινούργια ιδέα. Το μοντέλο της UEFA, είναι να δίνει πολλά χρήματα σε ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με συνέπεια, όταν αγωνίζονται στα εθνικά τους πρωταθλήματα, να είναι ο Δαβίδ με τον Γολιάθ"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζέτζης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο δημιουργίας της Βαλκανικής Λίγκας από την UEFA, και για το πως θα επηρεάσει αυτό τις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Ερωτηθείς για την δημιουργία της Βαλκανικής Λίγκας: «Η Βαλκανική Λίγκα, δεν είναι μια καινούργια ιδέα. Το μοντέλο της UEFA, είναι να δίνει πολλά χρήματα σε ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με συνέπεια, όταν αγωνίζονται στα εθνικά τους πρωταθλήματα, να είναι ο Δαβίδ με τον Γολιάθ. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Στο NBA, υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεποπτικών και το ντραφτ, στο οποίο ο καλύτερος παίκτης πηγαίνει στην χειρότερη ομάδα. Η UEFA, δεν το «ζύγισε» καλά αυτό και το παραδέχθηκε.

Τώρα, έχουν μειωθεί τα έσοδα από διαφημίσεις, τηλεοπτικά και εισιτήρια λόγω τις πανδημίας. Προσπαθούν οι «αδύναμοι» να ανταγωνιστούν τους δυνατούς χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Η έννοια της δημιουργίας μιας άλλης Λίγκας που θα ανταγωνίζονται οι δεύτερες ομάδες θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι απειλή και ευκαιρία για τον Ινφαντίνο, γι'αυτό τα...μασάει».



Για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στις ελληνικές ομάδες: «Αυτός που θα χάσει θα είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν θα μπορεί να πάρει τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα αλλάξει κάτι στις ελληνικές ομάδες, ίσως πάρουν λίγα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμα, εγώ είναι υπέρ, το δέλεαρ πάντα είναι τα χρήματα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags