ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Φωτιές άναψε η Επιτροπή Δεοντολογίας με την κλήση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε απολογία μετά από καταγγελία εναντίον της από σωματείο που ονομάζεται «Σύλλογος Πολιτών- Φιλάθλων Καρδίτσας». Η καταγγελία έγινε την 1η Ιουνίου του 2020 και αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η διοίκηση Μελισσανίδη δεν κρύφτηκε πίσω από τα δακτυλάκι της και σε διαρροή της ΠΑΕ γίνεται λόγος για μεθόδευση από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ.

Το Sportdog έγκαιρα και έγκυρα, όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις, σας ενημέρωσε ότι ψάχνεται φόρμουλα για την αναβολή των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 27 Μαρτίου. Μετά την παραπομπή της ΑΕΚ, άπαντες στην ποδοσφαιρική κοινωνία περιμένουν την επόμενη κίνηση του Λ. Αυγενάκη. Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα αναβάλει εκ νέου τις εκλογές; Κι αν τις αναβάλει με ποιον τρόπο θα το κάνει, γιατί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μιλήσουν για «πραξικόπημα».

Στην περίπτωση που δεν αναβληθούν οι εκλογές, το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού βάζει στοίχημα ότι σε ένα μήνα στην ΕΠΟ θα έχει διοριστεί Προσωρινή Διοίκηση με απόφαση Πρωτοδικείου. Άβυσσος η ψυχή των κυβερνητικών...

ΥΓ. Κάποιοι από την ποδοσφαιρική πιάτσα έβαζαν στοίχημα την περασμένη εβδομάδα ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα «έστελνε» σε δίκη την ΑΕΚ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Κούγια για χρηματοδότη Βόλου -"Έκλαιγε ο Μπεος" - Ατακάρες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, Μαρινάκη!