Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Έλληνας άσος που… ξεχώρισε ο Ολυμπιακός: "Θυμίζει Ρισβάνη, ευκαιρία στο Λιμάνι"
| 2021-03-24 17:33:00

Αυτός είναι ο Έλληνας άσος που… ξεχώρισε ο Ολυμπιακός: "Θυμίζει Ρισβάνη, ευκαιρία στο Λιμάνι"

του Γιώργου Κτενά
Αυτός είναι ο Έλληνας άσος που… ξεχώρισε ο Ολυμπιακός: "Θυμίζει Ρισβάνη, ευκαιρία στο Λιμάνι"

Οι Πειραιώτες βλέπουν ζεστά την περίπτωσή του, όμως υπάρχει κίνδυνος να... εμφανιστούν κι άλλοι μνηστήρες. Τα χαρακτηρισιτκά του, η μέχρι τώρα καριέρα του και γιατί αξίζει να πάρει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ολυμπιακός: Ο άσος του Παναιτωλικού, Τόλης Κωνσταντόπουλος, που είναι σταθερός στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Ελπίδων, ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο τού Αχελώος TV, Αλέξανδρο Κουτσούμπα, καθώς γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Αγρινιωτών.

"Ωριμότητα στο παιχνίδι του - Μόνο κεντρικός αμυντικός - Θυμίζει Ρισβάνη"

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κωνσταντόπουλου. Έχουμε ελάχιστες πληροφορίες για την περίπτωσή του, πες μας δύο λόγια σχετικά.

"Ο Μάκης Χάβος εμπιστεύτηκε τον Αποστόλη Κωνσταντόπουλο λίγες ημέρες αφότου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναιτωλικού. Σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 4 ημερών όχι μόνο αγωνίστηκε βασικός αλλά και σκόραρε στο περσινό ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με εκπληκτική κεφαλιά δίνοντας την πολύτιμη ισοπαλία στον Παναιτωλικό. Από τότε έως και σήμερα αγωνίζεται βασικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει μια απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του".

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο και πού αλλού μπορεί να βοηθήσει;

"Η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Δεν έχει δοκιμαστεί σε κάποια άλλη θέση, ίσως και το ύψος του να μην βοηθάει να δοκιμαστεί κάπου αλλού".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Το στυλ του παραπέμπει σε παίκτες υψηλόσωμους, αδύνατους που όμως είναι "κέρβεροι" πίσω στην άμυνα. Θυμίζει περίπτωση Ρισβάνη, μιας και είναι δυνατός και στο εναέριο παιχνίδι. Ο Κωνσταντόπουλος είναι πολύ καλός και με τη μπάλα στα πόδια".

"Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό - Μπορεί να φτάσει ψηλά - Ευκαιρία στο Λιμάνι"

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας;

"Έως τώρα το μοναδικό ενδιαφέρον παρουσιάζεται από πλευράς Ολυμπιακού, σίγουρα όμως αν συνεχίσει έτσι δε θα αργήσουν οι εγχώριοι μνηστήρες να κάνουν κρούση".

Τέλος, μπορεί να σταθεί σε ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, που δεδομένα έχει υψηλές απαιτήσεις αλλά έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά;

"Είναι ένα παιδί που βελτιώνεται συνεχώς στο παιχνίδι του, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα, είναι δεδομένο ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ήδη στα 18 του διαθέτει τρομερή ωριμότητα και αγωνίζεται σαν ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Με δουλειά, ταπεινότητα και προσήλωση ο Τόλης μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Ο Ολυμπιακός δίνει εξάλλου ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αρκεί και ο παίκτης να τις αξιοποιεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη Κούγια για χρηματοδότη Βόλου -"Έκλαιγε ο Μπεος" - Ατακάρες για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags