Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάρκο Λιβάγια: Θα γίνει ο νέος... Τζιμπούρ;
| 2021-03-27 11:30:00

"Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια και Ολυμπιακό! Κίνηση που θα εξοργίσει την ΑΕΚ - Περιμένει... Βαλβέρδε!

BoxtoBox
"Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια και Ολυμπιακό! Κίνηση που θα εξοργίσει την ΑΕΚ - Περιμένει... Βαλβέρδε!

"Βουίζει ο τόπος" για τον Κροάτη! Θα γίνει ο νέος... Τζιμπούρ; Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν για τον πρώην άσο της Ένωσης και ποιος θα δώσει το τελικό "οκ" για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

 

Ολυμπιακός - Μάρκο Λιβάγια: Πως είπατε; Λιβάγια στον Ολυμπιακό; Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί ουκ ολίγα γι 'αυτό το θέμα. Αλλά, για μια στιγμή, υπάρχει κάτι τέτοιο; Υπάρχει αληθινά φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών; Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή με τον Κροάτη για να τον κάνουν δικό τους και ταυτόχρονα... χουνέρι στην ΑΕΚ; Ή, απλά, όλα είναι φήμες γιατί αρκετοί σπεύδουν να κάνουν μια σκέψη που τους φαίνεται φυσιολογική; 

Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το κατά πόσο υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός πραγματικά σκέφτεται να κάνει δικό του τον Λιβάγια. Είμαι βέβαιος ότι αν ο Ολυμπιακός χτυπούσε την πόρτα του Μάρκο ο Κροάτης θα την άνοιγε διάπλατα και τα «μόνο ΑΕΚ» κτλ, τα ακούω... βερεσέ. Μας τα είπαν κι άλλοι αυτά. Όπως ο Εμάνουελ Ινσούα που δήλωνε «μόνο ΠΑΟ στην Ελλάδα» και περίμενε με ανοιχτές αγκάλες τον Ολυμπιακό και όταν οι Πειραιώτες τον έκοψαν πήγε τρέχοντας στην ΑΕΚ διαγράφοντας από τα social media το πράσινο παρελθόν του. 

Το θέμα Λιβάγια, εκτιμώ, είναι πιο απλό απ' αυτό που αρκετοί πιστεύουν. Θα απαντήσω με ερώτηση. Πιστεύετε ότι σ' αυτόν τον Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, έχει θέση ο Λιβάγια; Προφανώς έχει ποιότητα. Όμως, είναι και ιδιόρρυθμος. Σε ένα γκρουπ το οποίο ο Πορτογάλος κρατάει με... νύχια και δόντια μονιασμένο και ήρεμο, θα ήθελε να βάλει έναν παίκτη που, ανά πάσα στιγμή, θα μπορούσε να βάλει ένταση; Εγώ λέω όχι. 

Ακριβώς το ίδιο ίσχυε κάποτε για τον Τζιμπούρ. Ο Βαλβέρδε δεν... ψήνονταν. Και μόνο όταν πήρε εγγυήσεις και από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον παίκτη, σε τετ-α-τετ που είχαν, είπε το ναι. Ο Τζιμπούρ από... λύκος, υπέγραψε ότι θα έρθει ως... αρνάκι στο λιμάνι. Και μόνο τότε άναψε το πράσινο του Ερνέστο. Αυτό το πράσινο δεν το βλέπω να ανάβει για τον Μάρκο αν και σ' αυτή τη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού - Τέλος τρεις παίκτες από ΣΕΦ - Ρίχνει… βόμβα ο Σπανούλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags