Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να χαθεί "τζάμπα" Έλληνας άσος στον ΠΑΟ - "Χαλασμένος" ο παίκτης - Φεύγει ο Μπόλονι και...
| 2021-03-28 13:30:00

Κίνδυνος να χαθεί "τζάμπα" Έλληνας άσος στον ΠΑΟ - "Χαλασμένος" ο παίκτης - Φεύγει ο Μπόλονι και...

Κίνδυνος να χαθεί "τζάμπα" Έλληνας άσος στον ΠΑΟ - "Χαλασμένος" ο παίκτης - Φεύγει ο Μπόλονι και...

Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, τα σενάρια για τον προπονητή και οι πρώτες σκέψεις του παίκτη. Στο Τριφύλλι θα πρέπει άμεσα να πάρουν αποφάσεις, καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει.

Παναθηναϊκός: Μετά από μία διετία στο προσκήνιο και με πολύ καλές εμφανίσεις επί Γιώργου Δώνη, φέτος ο Γιάννης Μπουζούκης διάγει την λιγότερο παραγωγική χρονιά του στα πράσινα.

Βασικά για να λογίζεται ένας παίκτης παραγωγικός πρέπει ν’ αγωνίζεται και ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» μετράει, μόλις, 9 συμμετοχές. Ακόμα και πριν τον τραυματισμό του δεν συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές ούτε του Ντάνι Πογιάτος, αρχικά, ούτε του Λάζλο Μπόλονι κατόπιν.

Το καλοκαίρι που έρχεται είναι κρίσιμο για το μέλλον του 22χρονου άσου στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022, επομένως από τον προσεχή Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Ουσιαστικά στην ΠΑΕ, άρα, έχουν δύο δρόμους: είτε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Μπουζούκη, δίνοντάς του ρόλο στην επόμενη ημέρα. Είτε να επιδιώξουν την πώληση του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην τον χάσουν εντελώς ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι η όλη φετινή κατάσταση έχει «χαλάσει» την ψυχολογία του Μπουζούκη. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι έχει πάρει την απόφαση να φύγει, όμως για ν’ αλλάξει η κατάσταση θέλει δουλειά πολύ. Πρωτίστως, πρέπει να δει ο 22χρονος αν ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού θα υπολογίζει σ’ αυτόν. Είναι κοινό μυστικό πως ο Λάζλο Μπόλονι μόνο με... θαύμα θα παραμείνει και μετά το τέλος των πλέι-οφ, επομένως ο «Μπούζου» θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να πείσει τον επόμενο τεχνικό των «πράσινων».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Έλληνας άσος εκπροσωπείται από το μανατζερικό γραφείο Sports Action (σ.σ. του μάνατζερ Πάνου Γαλαριώτη), το οποίο μεταξύ άλλων διατηρεί και τα δικαιώματα του επίσης «πράσινου» Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… έγκλημα στον ΠΑΟ - Παικταράς έφυγε ελεύθερος και εκτοξεύτηκε - "Κοστίζει" 4 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags