Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Ατακάρες Κρέσπο - Αυτός ο παίκτης του λείπει περισσότερο από ΠΑΟΚ - Τι είπε για Γκαρσία, Μιχαηλίδη
| 2021-03-28 13:59:00

Ατακάρες Κρέσπο - Αυτός ο παίκτης του λείπει περισσότερο από ΠΑΟΚ - Τι είπε για Γκαρσία, Μιχαηλίδη

Sportdog Team
Ατακάρες Κρέσπο - Αυτός ο παίκτης του λείπει περισσότερο από ΠΑΟΚ - Τι είπε για Γκαρσία, Μιχαηλίδη

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Ισπανό μπακ.

ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Ο Ισπανός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport» και μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ, από το Κύπελλο και την Τούμπα, μέχρι στον Γκαρσία και τον Κάνιας, που του λείπει πιο πολύ από όλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο:

Για το Κύπελλο: 
«Φυσικά πάντα όταν κερδίζεις έναν τίτλο είναι επιτυχία. Θα είναι σημαντικό και για εμάς αλλά και για όλο τον σύλλογο. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός πολύ περισσότερο όταν έχουμε κατακτήσει τρία συνεχόμενα τέτοια τρόπαια. Για αυτό και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Θα πρέπει όμως να τερματίσουμε και στη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, επομένως έχουμε δρόμο μπροστά μας και χρειάζεται να κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για τη γεμάτη έδρα του ΠΑΟΚ, Τούμπα: «Η γεμάτη Τούμπα ήταν όπλο για μας, τεράστια βοήθεια και έξτρα κίνητρο. Έχω ζήσει πολλές και αξέχαστες βραδιές με τον κόσμο στο πλευρό μας και σίγουρα μας λείπει».



Για το ποιος παίκτης του λείπει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά είναι ο Κάνιας. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και θα πω ότι θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ γιατί αυτό που πρόσφερε και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως χαρακτήρας στα αποδυτήρια ήταν πολύ σημαντικά, ναι λείπει από τον ΠΑΟΚ ο Κάνιας».

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη: «Έχω διακρίνει το πάθος και την αγάπη του για το σύλλογο. Τον ενδιαφέρει και αγαπά την ομάδα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Μιχαηλίδη στην Ευρώπη, με αυτά τα στοιχεία που διαθέτει και του το έχω πει. Επομένως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι έτοιμος όταν του δοθεί η ευκαιρία».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Θα είμαι ειλικρινής. Δεν είναι άσχημη η κατάσταση στα αποδυτήρια ούτε μπορώ να πω ότι υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις των παικτών και φυσικά δεν αποτελεί αιτία για την κακή πορεία της ομάδας φέτος. Εντάξει μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, αλλά όχι δεν θα πω ότι έχουμε κακά αποδυτήρια σε καμία περίπτωση».

Για τον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Γκαρσία είναι ένας καλός προπονητής. Είναι στην αρχή της καριέρας του και είναι η πρώτη του χρονιά σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας. Βρίσκεται χρόνια στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει καλά τι σημαίνει η ομάδα, γνωρίζει τον κόσμο. Για μένα είναι σημαντικό ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και κυρίως έχουμε την ίδια νοοτροπία, έτσι και εγώ μου αρέσει να μάχομαι μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μην τα παρατάω και αυτό είναι σημαντικό ώστε να έχουμε καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags