Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν’τ Σχιπ: Αλλάζουν τα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ - "Χτυπάει" 11αδα ο… μπαλαδόρος - Έστειλε μήνυμα με Ονδούρα ο...
| 2021-03-28 19:25:00

Αλλάζουν τα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ - "Χτυπάει" 11αδα ο… μπαλαδόρος - Έστειλε μήνυμα με Ονδούρα ο...

Αλλάζουν τα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ - "Χτυπάει" 11αδα ο… μπαλαδόρος - Έστειλε μήνυμα με Ονδούρα ο...

Αυτοί φώναξαν "παρών" από την Εθνική ενόψει Γεωργίας. Ποιοι... φέρνουν τούμπα τα σχέδια του Ολλανδού κόουτς και γιατί βάζουν υποψηφιότητα για βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1 ενάντια στην Ονδούρα σε φιλικό που διεξήχθη στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μπορεί να έκανε αρκετές αλλαγές (10/11) σε σχέση με το ματς με την Ισπανία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το έκανε μόνο και μόνο επειδή ήταν φιλικό, αλλά και επειδή ήθελε να τεστάρει και ορισμένους παίκτες ενόψει Γεωργίας, δίνοντας και ευκαιρία σε παιδιά να φορέσουν για πρώτη φορά το εθνόσημο. Αναφερόμαστε στους Δουβίκα, Μαυροπάνο και Αλεξανδρόπουλο.

Όπως και να έχει, υπάρχουν δύο παίκτες που έβγαλαν… μάτια με την Ονδούρα και βλέπουν Γεωργία! Αυτοί είναι οι Κώστας Φορτούνης και Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο πρώτος αγωνίστηκε ναι μεν μόνο 45΄, αλλά αυτό δείχνει ότι ο Φαν’τ Σχιπ ήθελε και να του δώσει ρυθμό, αλλά και να τον έχει σχετικά ξεκούραστο στο ματς με την Γεωργία, όπου η χώρα μας θα κληθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχει την κατοχή της μπάλας.

Ο Φορτούνης έδωσε μια πάρε - βάλε ασίστ στον Παυλίδη για το 1-0 και γενικότερα έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ονδούρας δείχνοντας πως θα πρέπει να πάρει φανέλα βασικού την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα μπορεί ο Φαν’τ Σχιπ να είχε στο μυαλό του ως φαβορί για το ματς με την Γεωργία τον Γιακουμάκη (για αυτό και βγήκε στο ημίχρονο), ωστόσο δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες οι δύο άψογες εκτελέσεις του Παυλίδη στο ματς και γενικότερα ο φορ που αγωνίζεται στην Ολλανδία έκανε ό,τι του ζήτησε ο Φαν΄τ Σχιπ ξεκινώντας πιο πίσω στην αρχή του ματς. Εικάζουμε πως το δεύτερο γκολ που έβαλε ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το ματς, μιας και ο κόουτς έχει ήδη μπει σε πειρασμό για το ποιον εκ των Γιακουμάκη και Παυλίδη θα ξεκινήσει την Τετάρτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη Φαν'τ Σχιπ με πρώην του Ολυμπιακού - Αυτός απογοήτευσε τον κόουτς!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags