Facebook Pixel Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια ξέφυγε από τον ΠΑΟΚ
| 2021-04-02 11:25:00

"Φέρ’ τον στον Ολυμπιακό να πέσουν τα τσιμέντα" - Πώς ξέφυγε απο ΠΑΟΚ - "Ζαλίζουν" τα εκατομμύρια!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Φέρ’ τον στον Ολυμπιακό να πέσουν τα τσιμέντα" - Πώς ξέφυγε απο ΠΑΟΚ - "Ζαλίζουν" τα εκατομμύρια!

Ο… Μέσι που δεν πήραν χαμπάρι στην οικογένεια Σαββίδη. Κάνει τρομερά πράγματα με την μπάλα, έχει ίδια χρηματιστηριακή αξία με τον Τζόλη, αλλά η κοστλόγησή του έχει απογειωθεί. Διαβάστε το ποσό στο sportdog.

 

ΠΑΟΚ: Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας μας με την μαγική (αλά ... Χουντίνι, για να κάνουμε και την "γέφυρα" με ένα από τα αρκετά nickname του, εκτός από το ...κλασικό "Μέσι της Γεωργίας") ενέργειά του, που "έσπασε" την μέση του άτυχου Μαυρία και  εν συνεχεία την εκτέλεση του Βλαχοδήμου στο 1-1 της Τούμπας. 

Ο 20 ετών και 20 ημερών αριστερός εξτρέμ, που είχε σκοράρει και κόντρα στην Ισπανία πριν από λίγες ημέρες, ανήκει (από το καλοκαίρι του 2019) στην Ρούμπιν Καζάν, είναι Γεωργιανός αλλά το στυλ παραπέμπει μάλλον σε Ισπανό ή λάτιν, παρότι ψιλόλιγνος, με μακρυά πόδια (1,83) και υψηλό κέντρο βάρους. Άλλοι τον λένε ζογκλέρ κι άλλοι πρίγκηπα της ντρίμπλας, με βασιλιά ασφαλώς τον Λιονέλ Μέσι, τον μοναδικό άλλωστε που τον ξεπερνάει στο μέσο όρο την τρέχουσα σεζόν.

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια κυριολεκτικά κάνει... κομπολόι την μπάλα, είναι εκρηκτικός κι απρόβλεπτος, με το θεόσταλτο χάρισμα να μην παίζεται/αντιμέτωπίζεται στο ένας εναντίον ενός. Είναι τόσο απρόβλεπτος, αέρινος και ευρηματικός, που μοιράζει σακούλες όσο κι αν τον περιμένει και έχει προέτοιμαστεί ο αντίπαλός του.

Στην Ρωσία πήρε το τίτλο του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή για την σεζόν 2019-20 ενώ στην Γεωργία αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος για το 2020. Είναι μια ποδοσφαιρική ατραξιόν, ένας σούπερ - ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ήδη κάνει γκέλ σε κλάμπ σεΙσπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Ιταλία.   

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια ανήκει στο προς εξαφάνιση ποδοσφαιρικά ερωτεύσιμο είδος των "υδραυλικών" εξτρέμ, εκείνων των  αυθεντικών winger που με τις ντρίμπλες τους μπορούν να μοιράσουν σακούλες, να προσφέρουν θέαμα και να ξεσηκώσουν τον κόσμο ( λέμε τώρα, όταν γυρίσει στις εξέδρες στην μετά κορωνοϊό εποχή).

Βλέποντας τον Χβίτσα στον Ολυμπιακό σίγουρα σκέφτηκαν (και δεν αναφέρομαι στους οπαδούς) πως θα ήταν ο ιδανικός εξτρέμ/ διάδοχος του Ποντένσε που ακόμη τον αναζητούν. Έχει φύγει και ο μακαρίτης Νίκος Αλέφαντος για να... παροτρύνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη :  πάρε πρόεδρε αυτό τον παικταρά και θα πέσουν τα τσιμέντα!!

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ βλέποντας τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια, εύλογα θα σκέφτηκαν πως είναι δυνατόν με τις άκρες που έχει σε Γεωργία/Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης, το σκάουτινγκ που κάνουν και τις άκρες που διαθέτει στην συγκεκριμένη αγορά η οικογένεια Σάββιδη(βάζω και τον Γιώργο) και την ρευστότητα που υπάρχει, να τους ξεφεύγουν τέτοια κελεπούρια. Να φέρνεις Χατσερίντηδες και Νινούες αλλά όχι τον Χβίτσα...

Όσον αφορά στις ανεξάρτητες πιάτσες σκάουτς κι ατζέντηδων, ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση του Χβίτσα με τον Τζόλη κι ας έχουν διαφορά ενός χρόνου(μεγαλύτερος ο Γεωργιανός), από την στιγμή που τώρα έχουν την ίδια χρηματιστηριακή αξία (10.000.000 ευρώ)! Σε τι συμφώνησαν; 

Πως αν ο Τζόλης (που δεν διαθέτει ασφαλώς το μαγικό ένας εναντίον ενός του Γεωργιανού) κοστολογείται 15 με 20 εκατομμύρια, τότε ο Χβίτσα θα πρέπει να πάει στα διπλά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελαν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τον κλείνει η ΑΕΚ - Έκπληξη από Τίγρη - Παίρνει σπίτι τη φανέλα βασικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags