Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βρήκε Τζόλη ο Ολυμπιακός! Καλύτερος από Ραντζέλοβιτς - 2.5 εκατ. - Έβαλαν τα γέλια με ΑΕΚ"!
| 2021-04-02 15:45:00

"Βρήκε Τζόλη ο Ολυμπιακός! Καλύτερος από Ραντζέλοβιτς - 2.5 εκατ. - Έβαλαν τα γέλια με ΑΕΚ"!

του Γιώργου Κτενά
"Βρήκε Τζόλη ο Ολυμπιακός! Καλύτερος από Ραντζέλοβιτς - 2.5 εκατ. - Έβαλαν τα γέλια με ΑΕΚ"!

Ο παίκτης-έκπληξη που ξεχωρίζει και ο Κύπριος φορ που ενδιαφέρει και θα μπορούσε να έρθει στο Λιμάνι. Η τιμή είναι... τσουχτερή και μόνο οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν σε αυτά τα χρήματα.

 

Ολυμπιακός: Λοΐζου και Κακκουλής βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού από την Κύπρο και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Τσιακίρη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Μεγαλόνησο, για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.

"Είναι Τζόλης ο Λοΐζου - Καλύτερος από Ραντζέλοβιτς - Λίγοι Κύπριοι για Ολυμπιακό"

"Οι ομάδες στην Κύπρο αν καταφέρουν να έχουν δύο Κύπριους στη βασική 11άδα, παίρνουν ένα μπόνους στο τέλος της σεζόν. Οπότε δίνουν ευκαιρίες σε Κύπριους για να παίζουν, και η Ομόνοια είναι ομάδα που έχει αρκετούς Κύπριους στο ρόστερ της. Λίγοι όμως είναι οι Κύπριοι είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Ακόμα και ο Πιέρρος Σωτηρίου, αν θυμάσαι που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί σε υψηλό επίπεδο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο. 

Ποια είναι η άποψή σου για τον Λοΐζου, που φαίνεται ότι τον έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός;  

"Ο Λοΐζου είναι βασικός στην Ομόνοια. Είναι μεσοεπιθετικός, παίζει και ως εξτρέμ, τα καταφέρνει και στις τρεις θέσεις. Είναι καλός παίκτης, είναι ο Τζόλης της Ομόνοιας, που ξεπετάχτηκε μέσα σε 1,5 χρόνο".

Είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού; 

'Έχει πάρει ευκαιρίες στην Ομόνοια, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να σταθεί στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να πάρει χρόνο από Βαλμπουενά ή τον Φορτούνη στην 11άδα. Αλλά από το να δίνει χρόνο και ευκαιρίες στον Ραντζέλοβιτς, για παράδειγμα, ίσως θα ήταν καλύτερα να δίνει χρόνο σε ελληνικό-κυπριακό στοιχείο, καθώς ο Λοΐζου είναι και μικρότερος. Είναι ταλέντο της Κύπρου, αλλά δε νομίζω ότι είναι έτοιμος να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακου που παίζει στην Ευρώπη μέχρι τον Μάρτη".

"Δημιουργικός, ταχύς, σκοράρει - Πωλείται 2,5 εκατ. - Θυμίζει Οκκά ο Κακκουλής"

Ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν και ξεχωρίζει;

"Είναι δημιουργικός, σκοράρει και έχει ταχύτητα. Κάνει τη διαφορά για την ηλικία του στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά δε νομίζω ότι είναι ακόμα για Ολυμπιακό. Εκτός αν τον πάρει για να τον δώσει μετά δανεικό". 

Ποιο μπορεί να είναι το ποσό που θα ζητήσει η Ομόνοια για εκείνον;

"Έχει δυναμώσει πολύ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με τη νέα διοίκηση. Δεν θα ξεπούλησει κανέναν παίκτη, για παράδειγμα με την προσφορά της ΑΕΚ στις 700-800 χιλιάδες ευρώ για τον Φαμπιάνο, τον τερματοφύλακα, έβαλαν τα γέλια. Αν έρθει προσφορά πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πωληθεί ο Λοΐζου".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο πράγματα και για τον Κακκουλή, επίσης της Ομόνοιας, που φαίνεται ότι βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού.

"Ο Κακκουλής είναι επιθετικός, αλλά δεν έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τον Λοΐζου. Δεν έχει πετύχει σημαντικά γκολ, είναι συμπληρωματικός αλλά ξεκάθαρα έχει δυνατότητες εξέλιξης. Αν έπαιρνα έναν από τους δύο, δηλαδή, αυτός θα ήταν ο Λοΐζου. Μπορούμε να πούμε ότι στο παιχνίδι του θυμίζει τον Οκκά".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελαν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τον κλείνει η ΑΕΚ - Έκπληξη από Τίγρη - Παίρνει σπίτι τη φανέλα βασικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags