Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Αυτούς "τελειώνει" Μελισσανίδης για την ξεφτίλα - Κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ στη… μαύρη λίστα!
| 2021-04-04 23:47:00

Αυτούς "τελειώνει" Μελισσανίδης για την ξεφτίλα - Κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ στη… μαύρη λίστα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτούς "τελειώνει" Μελισσανίδης για την ξεφτίλα - Κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ στη… μαύρη λίστα!

Ποιοι ακολουθούν τον Χιμένεθ στην έξοδο; Ακόμα και βασικοί παίκτες, αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την Ένωση. Η ήττα-ντροπή από τον Ολυμπιακό, θα φέρει τομερές εξελίξεις.

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Αποφασισμένος να πάρει... κεφάλια είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη με ρεπορτάζ το Sportdog. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορούσε να χωνέψει την εικόνα της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 4-0, αποχώρησε έντονα εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ.

Ο πρώτος που έχει τελειώσει είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Όμως, ο Ισπανός προπονητής δεν θα είναι ο μόνος που θα... πληρώσει το «μάρμαρο». Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ανεξαρτήτως του αν έχουν συμβόλαιο ή όχι. Στην συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Χνιντ, Νταντσένκο, Λόπες, Τσιντώτας.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θεωρείται απίθανο να συνεχίσουν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, καθώς η παρουσία τους έχει αξιολογηθεί ως μη επαρκής. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο φάσμα της παραπάνω κατηγορίας. Παίκτες δηλαδή όπως ο Μπακάκης και ο Κρίστισιτς μόνο βέβαιη δεν έχουν τη θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, με τον πρώτο ειδικά να θεωρεί ότι ο κύκλος του στην ΑΕΚ έχει πλέον κλείσει.

Σε μία άλλη κατηγορία συναντάμε εκείνους των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα οδεύουν ολοταχώς (και ελεύθεροι) προς την πόρτα της εξόδου, με τον Ουκρανό στόπερ να έχει μονάχα κάποιες ελπίδες λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Οι συνεχείς τραυματισμοί, πάντως, δεν μπορούν να παραληφθούν.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως και αν θα επηρεάσει το μέλλον του Μάνταλου, η κατάσταση που διαμορφώνεται στην ομάδα. Ο αρχηγός θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, η ΑΕΚ το ίδιο και για αυτό υπέγραψαν και νέο συμβόλαιο πρόσφατα, ωστόσο η προτροπή των οπαδών «βγάλτε τις φανέλες» δεν ηχεί καλά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων για την 5άρα! "Νύχτα ντροπής! Διώξτε τους - Χασκογέλαγε με τον Μπά ο..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags